Seier med 4 mål i siste kamp for sesongen.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Okt 2009

Åssiden A-lag vant lørdag med solide 4-0 over Hokksund. Dermed har Åssiden spilt hele høstesesongen uten tap. Kampens målscorere ble Walseth, Lim, Guvenc og unge Knudsen. Det stod 0-0 til pause, men andre omgang viste Åssiden at det var divisjonsforskjell.

Åssiden - Hokksund 4-0 (0-0)

1-0 59 min     Walseth

2-0  73 min    Lim

3-0  76 min    Guvenc

4-0  88 min    Knudsen

Laget: Syvertsen, Andresen, Holm, Hougen, FLåterud Johansen, Oland (Madsen 80 min), Hermansen (Knudsen 45min), Walseth, Guvenc, Ottesen (Cetin 60min), Lim

Etter en heller laber vårsesong var den interne målsettingen å ikke tape i høstseongen og det klart Åssiagutta med seier i siste seriekamp mot Hokksund.

Åssiden vant fortjent med 4-0 over Hokksund lørdag ettermiddag. Dermed klarte Åssia sin målsetting for høsten.

Da var det duket for siste hjemmekamp, høstens og sesongens siste kamp.

Vi har hatt en meget sterk høst og revansjert oss veldig fra den begredelig vårsesongen vår.

Spillerne stod med ryggen mot veggen og var tvunget til å ta ansvar. Innsatsen ble hevet og reultatene har ikke uteblitt

Smilet og gleden med å 'sparke' fotball har kommet tilbake.

Nå var tiden for Hokksund kommet. Ikke for å være kravstore, men fra ledelsens side er kun seier godt nok.

Høsten har vist at vi er et godt lag og at Hokksund er ditto dårlig.

Før de siste kampene har vi slitt med skader og gule kort, men siden Åssia er så heldige å ha en stor og god stall stiller vi fortsatt sterkt.

Prematch var det to poenger for kampen dvs om Åssia fortsatt skulle være ubeseiret ut høstsesongen og om Hokksund skulle klare å passere SSK på tabellen.

Hjemmlaget åpner i kjent stil og trykker HFK tilbake på banen. Åssia har ball, HFK ligger med ti mann bak ballen og er kompakte. De er tydelig at HFK skal ligge lavt og sats på farten til deres enslige spiss. HFK kommer på 2 sporadiske angrep i løpet av de første 45 minuttene. Begge gangene får de nesten mulighter pga en sløv klarering og en markerinsglipp etter corner. Utover dette var det hjemmelaget som hadde ball.

Utfordringen når man spiller mot lag som ligger så lavt er å få de til å bevege seg, strekke dem så godt det lar seg gjøre og ha tempo med ball og på egne forflytninger.

Dessverre ble vi stående i våre posisjoner. Bevegelsene kom i jogge tempo og ballen gikk enda saktere. Ledelsen prøvde å justere dette underveis, men spillet og bevegelsene gikk i sirup. Når det er sagt så hadde hjemmelaget full kontroll, men skaper altfor få sjanser i første omgang.

I pausen blir det lagt vekt på tempo, med bein og ball. Klarer vi å sette fart. Fullføre bevegelsene våre vil alternativene dukke opp av seg selv, som vi også har sett uttallige ganger denne sesongen.

Alex forlater banen og inn kommer Håkon.

Håkon har sett hva indreløperne gjorde feil i første omgang, i tillegg har han fått tegnet og forklart hva han skal gjøre.

Andre omgang starter akkurat som vi vil ha den. Håkon kommer på løp. Skaper rom for seg selv og spillerne rundt. Vi får med vingene våre og varter opp med til tider bra angrepsspill. Vi skaper sjanser og er akkurat så overlegne som vi skal være mot et lag som HFK. Det er godt å se at vi har kvalitetne inne og et nødvendig gir om vi trenger det.

Målene kommer samtidig som HFK ikke slipper til på vår egen halvdel.

Mål nr 1 kommer etter et langt innkast og påfølgende dueller via tverrlegger før Ole A scorer.

Mål nr 2 kommer etter strålende angrepspill som involverer Jørgen, Gøksel, Ahmet og Sai som scorer. Et meget flott angrep

Mål nr 3 kommer fra Gøksel etter en fin pasning fra Ahmet

Mål nr 4 kommer etter corner fra Gøksel hvor Håkon scorer på retur etter at Sai har headet ballen i tverrligger.

Vi skal merke oss at Håkon brant en gedigen mulighet ved å heade over på åpent mål etter corner. Men kanskje ikke så rart når det viser seg at talentet aldri har scoret i 11'er fotball før!

Vi gleder oss også veldig over å avslutte sesongen med nok en 0 og med å holde nullen i de siste 185 minutter!

I tillegg, på blokka til ledelsen får IKKE HFK notert EN strek i løpet av hele andre omgang. Det er REKORD for året!

I de tre siste kampene har motstanderne fått nøyaktig en strek, men mot HFK ryddet vi unna ALT som kom!