Mirjam takket nei til Stabæk

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Des 2009

Mirjam Dalsrud (16) som spiller på damelaget til Åssiden IF fikk tilbud om å trene med Stabæk. Vi er stolte over også nå og ha spillere på jentesiden som toppklubber er interessert i.

Klubben godkjente oppholdet, og nå er perioden over. Hun fikk tilbud om å være med videre, men takket nei. Vi er selvfølgelig glad for at Mirjam ville bli med videre på det etter hvert så spennende Damelaget som stadig blir flere og som tar sjumilssteg i utviklingen, mye takket være Levi!

Her er det Levi skkrev etter oppholdet:

I forhold til Mirjam Dalsrud og hennes treningsperiode i Stabæk.

Jeg var med Mirjam på en av treningene som var på Nadderud og observerte treningsmetoder samt å ha et spesielt blikk på Mirjam. Meget hyggelig var det å se at hun greide seg meget bra og holdt dette nivået. Det var mange treningsøkter fordelt på ca.en og en halv uke med en avsluttende intern kamp. Og som jeg nesten kunne forutsi fra den treningen jeg var på fikk Mirjam tilbud om å bli med videre i Stabæk.

Til tross for denne gode tilbakemeldingen velger Mirjam å fortsette i Åssiden og jeg har snakket med henne om dette. Uansett var dette en meget positiv opplevelse for henne og utbyttet er stort i forhold til hennes egen motivasjon og videre utvikling. Erfaringer og bekreftelser som hun nå skal ta med seg inn i vår gruppe som den meget sentrale spilleren hun vil være til neste år og årene fremover.

 

Levi's info og status på Damelaget pr. desember 2009:

 

Etter endt sesong, har vi hatt frivillig trening 1-2 ganger i uka på banen.

Fremmøte har vært bra og snitt på ca.14-16 stk hver gang. Har hatt spillemøte ang.neste sesong og det ser veldig positivt ut på alle måter. Nye spillere er i anmasj, spesielt spillere fra Glasverket som også vil styrke laget og øke kvaliteten på treningene. Foreløpig to helt sikre, men det kan fort bli 5-6 stk i tillegg til disse to.

Gruppa vil i så fall telle ca.30 spillere og vi må da vurdere 2 lag neste år.  Sosialt og miljømessig står denne gruppa så sterkt (etter flere års fokus på akkurat dette) at nye spillere kommer lett inn i gruppa og vi begynner å se resultatene av at dette grunnlaget nå er med på å høyne de fotballmessige ferdighetene betydelig. Jeg ser det som en realistisk målsetning havne på topp 3 neste år.

 

Det å ha så mange jenter/damer på seniornivå er vi veldig stolte av og jentene selv tar mer og mer ansvar for laget, seg selv og utvikling og vurdering egne prestasjoner. Dette gjør at interessen for laget, medspillere, klubben, forståelse  og samhold økes.

 

Klubben ønsker Levi og jentene lykke til neste sesong!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.