Ingen suksess i Kollen-Cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Jan 2010

Det ble ingen gjentagelse fra fjoråret for Åssiagutta i årets Kollen-Cup. Etter tre uavgjorte kamper ble det ingen sluttspill på gutta med de blå og hvitstripete draktene. Det var en ok stigning i prestasjonene for hver kamp. Åssia skapte nok av sjanser men var ikke gode nok i avgjørende situasjoner.

En tidlig exit for Åssia.

Åssiden - ROS  1-1

Mål: Sai Frederico Lim

Dette ble aldri noen god kamp. Få sjanser og lite godt spill. Tydelig at dette var første kamp for begge lag. Åssia spilte seg til en god mulighet, men klarte ikke å sette den. Åssia var best i starfasen og fikk amerikansk straffe, Walseth bommer. ROS er imidlertid godt med og får straffe, Oulie er med og redder. Åssia med ny straffe, en god Lim setter straffen sikkert i goalen. Det ser ut som åssia skal få god kontroll, men ROS utligner og kampen ender med 1-1. Et greit resultat for begge lag.

 

 

Åssiden - Lier IL  3-3

Mål: 1-0  Øystein Hansen. 2-0 Sai F. Lim. 3-2  Sai F. Lim.

En klar fremgang fra første kamp. Åssia var best i stort sett hele kampen men et godt kjempende Lier-lag ga aldri opp og fikk belønning for jobben. Åssia tok tak og Hansen og Lim sørget for en fortjent 2-0 ledelse.  Men ting skjer fort i slike kamper, straffe til Lier og det stod 2-1. Lier kjemper godt og får utligningen. Åssia tar over og Lim er frempå og gir ledelsen til Åssia igjen. Men i sluttfasen er Lier det skarpeste lager og får utligningen. Åssia bør vinne denne kampen, men gjør det vanskelig for seg selv med slurvet balltap og unøyaktigheter.

 

 

Husøy & Foynland - Åssiden  3-3

Mål: 1-0 Sai F. Lim. 2-0 Sai F. Lim. 3-0 Sai F. Lim

Åssia var det klart beste laget i denne kampen som måtte vinnes, Husøy var allerede klar for sluttspill. Åssia presset H&F tilbake og skapte mange sjanser. En brennhet Lim satt alle tre, men det skulle ikke holde. Åssia gjør feil bakover og innviterer H&F inn i kampen. Åssia skaper bøttevis med sjanser men klarer ikke å avgjøre kampen. Istedet kan H&F redusere og utligne. Dermed ender den tredje kampen uavgjort og Åssia er ute av turneringen. Kampens spiller ble Sai F. Lim med sine tre goaler.

 

 

Det er bare å gratulere ROS og H&F med sluttspill søndag, fult fortjent. Åssia hadde gode muligheter men var rett og slett ikke gode nok i avgjørende situasjoner. Vi har hat gode treninger og skal fortsatt ha fokus på treningsarbeidet fremover. Vi skal trene godt og ser frem til treningskampene som kommer.

 

Lørdagens tropp: Knut H Oulie, Bilal Khawaja, Anders Madsen, Henrik Hougen, Espen Andresen, Simen Johansen, Bjørn Erik Dørre, Øystein Hansen, Ole A. Walseth, Håkon Knudsen, Ahmed Cetin, David Meier, Victor Aubert, Sai Lim, Nicolay Nije.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.