Uavgjort mot Vestfossen.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Feb 2010

Åssiden og Vestfossen spilte uavgjort 1-1 torsdag kveld på Strandajordet kunstgress. Vestfossen tok ledelsen midtveis i andre omgang. Men Åssia var med på notene og utlignet ved Herman Ottesen med ett flott skudd.

Uavgjort var helt grei etter spill og sjanser. Vestfossen var noe bedre i første omgang mens Åssia var litt bedre i andre. Mange fikk spilletid i denne kampen og hele 18 spillere fikk prøve seg.

Vestfossen  - Åssiden  1-1  (0-0)
1-0  63 min
1-1  85 min Ottesen

Laget: Oulie-Oland (Flåterud Johansen 45), Dørre, Holm (Håkansson 45), Hougen (Andresen 45), Hansen (Knudsen 45), Cetin (Buric 60), Meyer (Madsen 45), Walseth (Hansen 65), Lim (Ottesen 45), Aubert (Guvenc 45/Aubert 75).

Vestfossen startet beste i denne kampen. Åssia brukte 15 minutter på å justere seg og til å få satt sitt spill. Men til tross for et overtak til hjemmelagt så var det Åssia som spilte seg til den første store sjansen. Walsth ble spilt igjennom og nærmest allene med keeper. Walseth prøvde å spille Lim som var på blank goal men det manglet en millimeter på pasningen. Der burde Åssia har scora. Det ble slurvet en del på pasninger og ga bort ballen for ofte. Åssiden hadde problemer med å dekke for mellomrom og ga Vestfossen mye rom til å spille i. En del av årsaken var et stort sett nykomponert lag. Samtidig så var hjemmelaget ivrige til å true bakrom med raske fremoverspillere. Vestfossen kom til et par brukbare muligheter, men Oulie tok seg greit av det som kom.  Åssia fikk satt spillet sitt bedre utover omgangen og kampen jevnet seg ut.  Åssia kom høyere på banen og fikk justert midtbanen noe og klarte å dekke opp for hjemmelaget spill. Omgangen ebbet ut med 0-0 med et lite overtak til Vestfossen. En omgang med få sjanser.

Åssia byttet inn 7 spillere i pausen. Men det var hjemmelaget som fikk den første sjansen. Ett par uheldige inngripener som de utnyttet og kunne ta ledelsen. Men Åssia tok mer og mer over og satte Vestfossen under press. Åssia skapte noen brukbare muligheter, men måtte vente til siste 5 min før utligningen kom. Etter godt press og god gjennvinning, tok Ottesen ansvar og smalt ballen oppunder tverliggeren med ett godt skudd.

Uavgjort er et greit resultat kampen sett under ett. Vi fikk sett nye spillere som bekrefter at de blir en flott tilvekst. Hovedfokuset var defensiv jobbing og vilje til komme på rett side ved balltap. Gutta viste god vilje og jobbet godt. Men kampen viste også at det er et lite stykke igjen til at ting fungerer som ønsket. Alt i alt en god gjennomgjøring mot en god motstander.