Kampreferat G19 - NM Kval mot Svelvik

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Feb 2010

I årets første junior kamp ble det seier 5-4 mot et hardt arbeidende Svelvik lag.  Kampen ble spilt på en liten og glatt kunstgressbane (likt for begge lag!).

Vi leder 3-1 etter 1.omg hvor vi er det klart beste laget.

I annen omgang starter vi bra og bør score og avgjøre kampen,  men Svelvik utligner til 3-3 etter ”billige” mål.

Vi går igjen opp i ledelsen, men Svelvik reduserer etter en corner.

Vi står fortsatt på og jakter det fortjente vinnermålet som kommer ca 5 min før slutt.

Målscorere var: Hasan 2, Dan 2 og Simen.

Oppsummering:

5 mål veldig bra, samt produserte mange sjanser.

Vi avtalte høyt press som fungerte bra i perioder – spesielt i 1.omg.

Innsatsen/jobbing var bra.

Hva som ikke var fullt så bra er følgende:

Slipper inn for mange mål. Må være mer bestemte/tøffe bak. Må også prate mer – hvem går i duellen – de andre falle av.

I perioder ble vi også noe uorganiserte (hele laget) – viktig at vi kommer på plass igjen – finne plassene våre.