MIF Hallcup G13

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Feb 2010

Årets første cup for G13 Aronsløkka inne i MIF Hallen søndag 7 februar.

Vi skulle være med i årets MIF Hallcup for gutter 13.

Det var en spent gjeng som hadde tidlig oppmøte, kl 0800 søndag morgen:). Vi skulle møte Åmot, MIF1 og Kongsberg så vi så frem til å se hvor vi sto i forhold til de andre lagene i kretsen.

Resultat messig gikk dette ikke helt som vi hadde forventet men dette var i først og fremst en kjempefin mulighet til å få spille fotball på stor og fin kunstgress banen etter mange økter i små gymsaler.  Resultatene ble 1-1 , 3-4, 2-4.

Vi fikk virkelig følt på hva som venter når serien starter og det var tydelig at vi har mye å jobbe med. Vi virket ikke helt "venner" med ballen og vi jobber alt for mye en og en, fotball er et lagspill !  Vi var ALT for langt unna motstanderne i 1 forsvar jobben, vi har alt for dårlig bevegelse - vi blir ALT for passive i valgene vi gjør.

Selv om dette ble litt negativt er det viktig å få oppleve realitetene på hva slags innsats de andre lagene har. 

Men vi hadde en lang men veldig sosial og fin søndag i MIF hallen og gleder oss til å komme sterkere tilbake ved neste korsvei som får del blir Drammenscup'en i begynnelsen av April.  Kjempehyggelig at foreldrene er med å støtter rundt laget.

Avslutter med å følge opp MR Roger Nordtad's glimrende forslag med å gjenninnføre Åssia-rotta (som var en stolt rotte før jeg flyttet til Åssia).  Jeg skal på vegne av støtteapparatet garantere at det skal bli vanskeligere, vondere og tøffere å møte oss.

Sammen skal vi jobbe knallhardt og jeg gleder meg til fortsettelsen !!

PS

Skal forsøke å få inn noen blider etterhvert :)

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.