Åssiden ble totalt avslørt mot DFK.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Feb 2010

Etter en jevn og sjansefattig første omgang ble Åssiden totalt avslørt i andre omgang mot Drammen FK. Åssiden ble avslørt på fart, tempo, ferdigheter og ikke minst ork i andre omgang og DFK kunne vinne hele 5-1.

En jevn og en noe tam første omgang der fokusoppgavene ble løst tilfredstillende falt Åssiden helt av i andre omgang og DFK vant fult fortjent. En flau forestilling av Åssiden i andre omgang.

Drammen FK - Åssiden  5-1  (0-0) 
1-0  55 min  DFK 
2-0  60 min  DFK 
3-0  70 min  DFK 
3-1  75 min  Walseth 
4-1  77 min  DFK 
5-1  85 min  DFK 

Laget: Oulie-Flaaterud Johansen (Madsen 50), Hougen, Dørre, Andresen, Hansen, Cetin (Buric 65), Knudsen (Hermansen 60), Aubert (Lim 60), Ottesen, Walseth.

Åssiden ble avslørt og rundspillt på flere områder i dagens kamp mot Drammen FK. En greit gjennomført første omgang der fokusoppgavene ble ok løst. Det virket som om det var noe tamt over begge lag i en sjansefattig omgang. Andre omgang viste at Åssiden har langt igjen til å være med i toppsiktet og både spillere og trenere har mye å jobbe med frem til seriestart.

Vi fikk en leksjon og en kraftig påminnelse i denne andre omgangen. Vi hang ikke med i verken tempo eller ork og ble i perioder overkjørt. Dette viser at spillerne må jobbe mye hardere med seg selv og trenerne må sette tøffere og klarer krav til alle!

Det er i og for seg greit å få denne påminnelsen nå, når vi har tid til å gjøre noe med feilene. Vi skal lære av dette og jobbe hardt og trene godt for å komme på et annet nivå enn vi viste i denne treningskampen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.