Tapte for SIF`s unge håpfulle.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Mar 2010

Åssiden tapte for SIF jr søndag kveld. Kampen ende med 2-0 til SIF, etter en mål-løs første omgang. Åssiden var best i første og burde gått til pause med en ledelse. Andre omgang er SIF best og vinner fortjent. Åssia gjør store offensive og defensive feil og blir straffet.

En ok første omgang men en svært dårlig andre omgang ødlegger kampen for Åssia.

SIF jr  Åssiden  2-0    (0-0)
1-0 60 min SIF
2-0 80 min SIF

Laget: Oulie, Madsen, Hougen, Dørre, Andresen, Knudsen (Oland 55), Cetin, Hermansen (Håkansson 65), Hansen (Aubert 60), Buric (Flaaterud Johansen 55), Walseth.

Åssiden tok raskt tak i kampen og satte SIF under press. Duellspillet var ok og vant ballen høyt på banen. Åssiden skapte noen store sjanser i tillegg til noen brukbare muligheter. Nærmest var Buric ved et par anledninger, blandt annet med en scoring på corner. Dommeren mente at Buric var noe for tøff mot forsvarspilleren og anulerte målet. Buric hadde også et par gode sjanser til men det ville seg ikke.  I tillegg har både Madsen og Walseth gode muligheter. Åssiden burde ha leda etter 20 minutter. SIF kommer høyere på banen og Åssiden er ikke fult så markante i duellspillet og kampen jevner seg ut mot pausen. I tillegg stresser vi for mye med ball og er ikke nøyaktige nok, det var flere muligheter til å skape flere sjanser men nøyaktighetene var ikke til stedet.

Andre omgang er Åssiden rett og slett dårlige. Vi slutter å løpe både offensivt og defensivt. Unøyaktigheten er alt for stor, vi mister ballen alt for ofte og for fort. Vi klarer ikke å dekke rom defensivt og gir bort store rom både i mellomrom og bakrom mot et godt spillende SIF lag. Samtidig gjør vi store offensive feil som gir SIF gode kontringsmuligheter. Dette utnytter SIF på en glimrende måte og setter to stk baller i nota. Dermed vinner juniorgutta til SIF en fortjent seier.

Åssiden har mye å rette på frem til seriestart. Det er for få spillere som har den rette innstillingen. Spillerne stresser for mye med ball og samhandlingen stemmer ikke. Defensivt klarer vi ikke å jobbe samlet og dette gir motstanderen store rom. Her må spillerne og laget forbedres betraktelig, det er kun 4 uker til seriestart!