Positiv kamp av Åssia mot Nesodden.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Mar 2010

Turen var kommet for kamp mot Nesodden. I bagasjen hadde vi noen mindre gode kamper, men noen veldige nyttige treninger. Vi har slitt med skader og fortsatt har vi ett godt stykke arbeid å legge ned før serieformen er på plass.

Nesodden er et meget sterkt 3.div lag og satser hardt på opprykk.

Nesodden - Åssiden  3-1 (0-0)
0-1  47 min  Hermansen
1-1  70 min  NIF
2-1  84 min NIF
3-1  87 min  NIF

Laget: Ouli, Oland, Dørre (Hansen 80), Hougen, Andresen, Knudsen (Madsen 60), Cetin, Hermansen, Hansen (D. Olsen 55), Buric, Aubert (Flåterud Johansen 65).

Vi hadde tatt noen grep, justert laget for å bli mer kompakte og utnytte egenskapene til spillerne bedre. Gutta responderte og etter en kjempeglipp i åpningsminuttet, hvor vi sov i det bakre leddet og Oulie måtte varte opp med en dobbeltredning av klasse, så vi veldig bra ut i 70 minutter. Vi hadde fått på plass praten og aggressiviten og ikke minst spillegleden. Endelig var smilet tilbake blant gutta. Vi jobbet hardt for hverandre og kombinerte fint. Vi varierte mellom langt og kort og i første omgang var det kun målet som manglet. Vi skapte 2 store sjanser og mange nesten sjanser.

Vi må skyte enten det er med høyre, venstre eller "konnerud" tuppen!

Etter åpningsglippen har vi god kontroll på Nesodden. De skaper ingenting. Sjansestatistikken etter første omgang var 2-1(dobbelsjanse), i vår favør.

Pause praten var kort og grei. Vi skulle fortsette i samme stil, men være enda mer aggressive i boks.

Allerede etter 2 minutter jager Alex og blir belønnet for at han fullfører helt inn. Alex snapper et tilbakespill og scorer enkelt alene med keeper. Vi leder fortjent. Etter hvert gjør vi noen bytter, gledelig å se Dan tilbake, som gjør at laget mister litt av kompakten. Samtidig blir vi i overkant slurvete og blir straffet for dette ved å tillate NIF å score tre mål.

Goal 1, en unødvendig corner med påfølgende markeringssvikt.

Goal 2 blir dratt vekk for enkelt.

Goal 3 slår ikke innlegg på en flott overgang hvor vi har overtall i boks. Blir istedet førerende og mister ballen. Direkte overgang mot oss som resulterer i mål mot.

Vi kan oppsummere med 70 gode minutter og 20 minutter som vi bør forbedre. Mye godt spill, både kort og langt. Vi har ett forbedringspotensiale i å hjelpe innbytterne inn i kampen ved å veilede og prate de på plass.

Dørre skadet, men forhåpentligvis klar i løpet av ett par, tre uker.

Vi er på vei fremover selv om ingen liker å tape fotballkamper.

Selv om kampen var positiv så er vi selvsagt ikke fornøyd med å tape, en kamp som vi hadde gode muligheter til å vinne!