Tilbake på Åssia med seier

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Mar 2010

A-laget spilte årets første hjemmekamp torsdag kveld. Motstander var Holmen, et lag som rykket ned til 4. div i fjor. Til tross for dette har de gjort det godt i årets treningskamper med seier mot 3. div motstand. Det ble en kamp som varierte i kvalitet, men Åssia var totalt sett det beste laget og vant fortjent.
4-2  87 min  Holmen

Laget: Oulie-Oland, Hougen, Andresen (Lim 45), Hasi (Flåterud Johansen 45), Knudsen, Cetin, Hermansen, Hansen, Buric, Aubert.

Det var duket for å ta i mot Holmen på årets første hjemmekamp. Endelig tilbake på banen, det gjør godt for kropp og sjel.

Opptakten til kampen var mildt sagt stressende for begge lag, men vi var klar over utenforliggende faktorer som vi ikke kan styre i forbindelse med tidlig kampstart. Kamp skulle det bli og nyttig trening for begge lag ble det.

Åssia kommer fra 70 oppløftende minutter mot Nesodden og håpet å gjenta dette, mens Holmen har hatt en gode kamper bak seg i vinter, men tross alt er laget i 4 div.

I garderoben var det lagt vekk på å forsterke det vi gjorde bra i sist kamp og gjenta dette. I tillegg skal vi avslutte mer fra distanse.

Kampen åpnet forrykende og allerede etter 25 sekunder forserer Håkon fremover og klinker til fra 25meter. Ballen fyker inn via tverrligger bak en forfjamset Holmen keeper. En kjempe start på kampen og en fantastisk goal! Konnerud- tuppen er undervurdert, men fra 25 meter er det sjelden å se den! Etter 5 min får vi en kontring og Håkon viser frem skuddfoten igjen. Vips, så er det 2-0.. Starten på kampen har vært fantastisk, men etter dette er vi rett og slett ikke gode. Vi presser ikke høyt med hele laget når vi skal det og blir gang på gang overspilt av Holmen. Vi sliter med å komme oppi motstander. I tillegg pådrar vi oss veldig mange grove personlig feil som gjør at Holmen får mulighet til å både redusere, utligne og ta ledelsen, mens vi er stillestående og skaper lite.

Heldigvis kan vi gå til pause med en 2-0 ledelse, men det er ikke laget sin skyld. Takk Håkon og ett par gode redninger fra Aulie.

I pausen starter det forholdsvis rolig, men en kraftsalve for å vekke spillerne kommer fra trenerne. Skulle det bli bedre etter pause?

2 bytter ble gjort. Mergim hadde ingen heldig omgang og ble byttet ut til fordel for Simen. Espen orket ikke mer. Sai inn som stopper.

Etter pause er det et helt annet åssia lag som kommer på banen. Laget er mer samlet, har større aggressivitet og vi står bedre i presset vårt. Den første halve timen er det kun ett lag på banen og vi øker til 4-0, men det kunne vært både 5 og 6 mål. Det siste kvarteret skrur vi av bryteren og slipper inn 2 mål. Dessverre klarer vi ikke å holde nullen denne gangen heller, men seier blir det!

Det er alltid godt å vinne fotballkamper og i tillegg gjør det godt!

Tilbake på åssaibanen med seier. La det fortsette sånn!