Åssiden A-lag er inne i en tøff treningsuke. Med mange treninger og to kamper. Først ute var nabo DBK.

Den gode nabo har nærmerst byttet ut hele senioravdelingen og satser friskt med sitt a-lag. Det ble visket i gangene om gamle hat/prestisje oppgjør fra 80 tallet mellom disse naboene, men dette oppgjøret kom ikke opp på gamle klassiske nivå.

4-2  78 min  Hansen

Laget: Thire Beinhov-Oland (Madsen 45), Hougen, Håkansson, Andresen, Hansen, Knudsen (Cetin 45), Hermansen, Aubert, Buric, Lim (Flåterud Johansen 45).

DBK var på besøk i går kveld. Det er lenge siden DBK og ÅIF kjempet mange harde og prestisjetunge slag i gamle 2dre div. I dag er det er en divisjons forskjell på lagene, men mange kjente og tidligere lagkamerater skulle møtes.. Ville det bli som i gamle dager eller ville nivå forskjellen vise seg?

Den burde det!

DBK åpner med 10 mann i forsvar og slipper ikke hjemmelaget til noen sjanser før det er spilt 24 minutter. Endelig kombinerer hjemmelaget med tempo i kula, på venstre side, og spiller seg gjennom DBK muren. men keeper redder. På et merkelig vis slipper DBK’s keeper ballen i beina på Buric som scorer enkelt.

2-0 scoringen kom etter et etterlengtet brudd av Hansen som sender en presis pasning i dybden til Buric som drar seg fri og chipper elegant over keeper.

Stort sett var det alt som skjedde i første omgang.

En liten beskrivelse av hvordan omgangen betonte seg for hjemmelaget:

Det tok eksakt 34 minutter før vi klarte å vri spillet med tilfredtillende tempo på ball. Det skal også sies at DBK var disiplinerte og gjorde det vanskelig for oss. Åssiden har stort sett full kontroll bakover i denne omgangen.

2dre omgangen ble sparket i gang. DBK reduserer og utligner før undertegnede er kommet ut av garderoben. DBK går ut hardt og får lønn for strevet. De reduserer til 1-2 etter et godt angrept og god prestasjon av spissen som får til en god avslutning. DBK er best nå og etter en corner får de presset ballen i mål etter mye klabb og babb forran målet. Det står da 2-2. Åssia har flere muligheter til å feie ballen unna men gjestene ville mest og fikk satt ballen i nota. Det er nerve i kampen igjen, men spillet er ikke det helt store. DBK er best det første kvarteret av andre omgang. Men dette har kostet mye krefter for naboen. Og Åssia tar over fulstendig i siste 20 minuttene. Når fløyta går har vi scoret to mål til og vinner greit 4-2.

Vi fikk en ok treningsøkt med veldig varierende kvalitet, men forhåpentligvis kan vi hente ut noen gode bilder fra kampen.

Og seier da!

I tillegg takker vi DBK, inklusive gamle lagkamerater, for kampen og ønsker de lykke til i årets sesong!