Grei seier over Gran fra Hadeland

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Mar 2010

Åssiden tok imot Gran fredag kveld. Åssiden tok en grei seier med 4-1 over et ok fysisk 3. div. lag.

Gran var gode på dødballer men hadde ellers et enkelt offensivt spill. Åssiden var stort sett best i stort sett hele kampen og tok en fortjent seier. Kampen var et skritt i riktig retning for de blå og hvite.

Åssiden - Gran  4-1 (1-1)
1-0  14 min  Hansen
1-1  27 min  Gran
2-1  58 min Madsen
3-1  65 min  Lim
4-1  80 min  Håkansson

Laget: Thire Beinhov-Oland, Hougen, Madsen, Andresen, Hermansen, Cetin, Knudsen, Hansen (Olsen 60), Lim (Håkansson 70), Aubert (Flåterud Johansen 65).

Gran fra Hadeland er et fysisk sterkt lag som skulle være gode på dødballer.

Vi skulle prøve å bygge videre på de positive momentene fra de siste kampene og det gjorde vi.

Vi åpner bra og tar ledelsen 1-0 ved Hansen etter en stuss av Hougen etter innkast (Lim).

Vi spiller bra og Gran gir oss stor plass i mellomrommet. Presisjonen var ikke helt på topp så derfor skaper vi ikke de helt store sjansene. Gran derimot har lite å by på spillemessig. De får ett par sjanser etter at vi ’gjør’ noen grove feil på egen halvdel. De MÅ vekk.

Etter en undøvendig corner får en Granspiller gå opp umarkert på første stang og styrer ballen i mål. 1-1

De siste 10-15 minuttene av første omgang klarer Gran å tette mellomrommet, men da bruker vi bakrom og/eller vrir spillet raskt. Bra!

Spillemessig har vi god kontroll og til tider spiller vi god fotball, men gjør enkelte feil og er ikke god nok på dødballer mot.

Vi tar tak i dette i pausen og i andre omgang fortsetter vi i samme stil, men presisjonen er bedre.

Vi er klart bedre enn Gran og viser godt spill og skaper sjanser.

2-1 kommer fra Madsen som svever skyhøyt på bakre.

3-1 kommer etter fint forspill av Olsen som trer Lim. Lim scorer sikkert

4-1 kommer etter at vi står etter og Cetin bryter/header Håkansson igjennom som scorer.

Gran har lite å bidra med. Den eneste sjansen de får tar Thire Beinhov seg greit av.

Vi spiller god fotball. Vi ser i fremgang i måten vi opptrer på og er mer fornuftige i valgene vi tar. Vi hviler med ballen i laget og setter fart når motstanderen blir utålmodige. Selv med mange tunge bein etter mange treningsøkter den siste uka, bokførte vi den tredje strake seieren..

Det gjør godt å ta med seg smil og glede inn i påskeferien. I tillegg tilspisser det seg i kampen om plassen på laget.

Thire Beinhov, Madsen og Lim fikk prøve seg fra start og gjorde alle en god figur.

Innbytterne Olsen, Flåterud Johansen; Håkansson leverte også bra da spesielt Olsen som virkelig truer bakfra.

I tillegg ser vi også at det nærmer seg sesongstart. Formen er stigende hos Andresen, Hermansen og Hansen, Hougen, Knudsen, Oland og Cetin har holdt et bra nivå i flere kamper.

Aubert varierer noe i prestasjonene ennå, men potensialet er tilstede og på sitt beste er en trussel for de fleste backene.

Vi skal ta med oss de gode prestasjonene forsterke disse i tillegg skal vi luke ut de enkle feilene.

Snart er også Dørre og Guvenc, Buric, Oulie og Ottesen klare. Dette ser lovende ut!