Seier og nullen 2. påskedag.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Apr 2010

Åssiden avsluttet påsken med seier og nullen mot Flint mandag kveld. Dette var siste treningskamp før alvoret begynner. Åssiden tok en fortjent og enkel seier mot et noe påsketrøtt Flint-lag. Seier og nullen var to av oppgavene denne kampen og gutta innfridde begge. Åssiden tok en 4-0 seier etter 3-0 til pause.
Åssiden - Flint  4-0 (3-0)
1-0  1 min  Hansen
2-0  22 min  Lim
3-0  45 min  Hansen
4-0  63 min  Madsen

Laget: Oulie-Oland, Hougen, Madsen, Andresen, Hermansen, Cetin, Knudsen, Hansen, Lim (Meyer 45), Aubert (Flåterud Johansen 55).

Vi ønsker Meyer velkommen tilbake i troppen for første gang i år, siden møtet med Vestfossen tidlig i februar!

Mandag var det duket for siste treningskamp før startskuddet går. På en solfylt dag skulle vi møte vår faste treningskamp motstander Flint.

I våre tidligere oppgjør de siste 4 årene har det vært stort sett vært jevne kamper med begge lag som vinnere, men denne gangen ble det ikke jevnt.

Vi fikk en kjempestart på kampen og scorer allerede etter et minutt. Vi sover faktisk litt i presset, men en Flint forsvarer spiller en horribel tversoverpasning. Vi jager bra og ballen havner tilslutt hos Hansen som scorer sikkert.

2-0 kommer etter et fint angrep hvor vi ruller opp på vår venstre side, Hougen- Oland-Hansen-Lim. Lim skyter først i stanga, men setter returen.

3-0 kommer på innlegg fra Lim. Hansen scorer sikkert med hodet.

I første omgang har vi nesten total kontroll. Vi har fått mer ro i laget de siste kampene og vi er flinke til å variere spillet vårt. Vi bruker mellomrom, kortpasninger og langpasninger. Vi jager ikke hver gang, men er blitt smartere og velger mulightene når åpningene hos motstander kommer.

En meget god omgang fra hjemmelaget selv om vi gjør ett par dumme feil.

I andre omgang har, om mulig, enda mer kontroll. Vi scorer kun ett mål som Madsen header inn etter corner fra Hansen.

Vi er gode spillemessig og Flint har lite å by på. Flint truer målet kun 1 gang i andre omgang (2 i første omgang). Vi blir litt passive etter 4-0 scoringen og tillater Flint en overgang som ender med en lobb/et skudd på oversiden av tverrliggeren (vi har 4 mann på rett side, men vi er passive).

Hansen er involvert i alle scoringene og trives mer og mer i sin rolle på kanten. Det er også godt å se at Lim og Madsen har tatt vare på mulighetene de har fått.

Moro at også Oulie sammen med forsvaret og Cetin holder 0’en for første gang i år.

Vi gjennomfører en meget god kamp, både offensivt og defensivt. Vi har god kontroll og varierer spillet vårt bra.

Vi har fått ro og selvtillit inn i spillergruppa, men resultatene kommer ene og alene av arbeidsmoralen og aggressiviteten som legges for dagen av laget!

Vi vet at det er tøffere og mer fysiske lag som venter oss i serien, men i nær fremtid er stallen fulltallig og kampen om plassene på laget intensiveres. Det skal også slå ut i enda bedre kvalitet på treningene fremover.