Drammencup 2010 i strålende vær vel overstått

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Apr 2010

Bildet viser vår eminente Speaker Egil Knudsen, med kamp i strålende solskinn som bakgrunn.

Årets drammencup på Åssidens anlegg gjennomført på en knirkefri måte. Vi takker speakerne Egil Knudsen og christian Alme for en super og meget profesjonell jobb. Eivind gjorde også en fin figur som "stand in" for far en periode. Damelaget og juniorjentene gjorde en kjempejobb i kafeteriaen og grill ute. Bildet under viser 2 av disse som grillmestere.

Vi fikk skryt og mange godord fra både lagledere, trenere, foreldre og spillere som var veldig fornøyd med både fasiliteter og arrangementet.

Stor takk også til Liesl som hadde ansvaret for innkjøp og logistikk rundt kafeteriadriften. Helge Andresen, Kåre Fjelstad, Trond Haugan i sekretæriat, og Anders Bøthun for grundig vask/rens av klubbhus og garderober. Takk også til andre som bidro, enten med kaker eller annet.

Sportslig var det også bra, selv om vi ikke fikk noen vinnerlag fra ÅIF.

I G13 gikk det ene ÅIF-laget videre sammen med SIF som slo ut Høvik og Røa. De slo da Spa/Bra i kvartfinalen, men tapte 2-0 mot Bærums Verk i kvartfinalen, men fikk da en fin delt 5.plass av 32 lag! Det andre G13 laget ble slått ut i pulje med Holmen, Hokksund og Jøtul.

G14 laget gikk dessverre ikke videre tross bra spill, men var uheldige og tapte knepent 2-1 for Odd, tross at Åssia var best, men bommet bl.a. på en straffe. De spilte uavgjort mot Ivrig, hvor de også burde vunnet, og tapte 1-0 mot SIF. Noen ganger er ikke alt rettferdig, men de får ta med seg det positive og at laget har utviklet seg enormt.

G16 som ble et flertall av 15 åringer greide seg også veldig godti en gruppe med Svarstad, Andebu, Konnerud og Glassverket. 2 uavgjort og to tap, bl.a. 6-1 mot Glassverket som vant puljen. I seriekamp i går vant G16 laget 6-1 i interkretskvalik mot nettopp Glassverket. Med normalt lag kunne nok dette laget vunnet turneringen men det viktigste var at flest mulig fikk spilletid og da valgte man å flytte en del 94 opp på Junior-2 laget.

G19 lagene gjorde det kjempebra, med 1.laget i finalen hvor de dessverre tapte knepent med 2-1 men manglet da et par spillere ute med skade. Det som var spesielt morsomt var at G19-2, med overvekt av 15 og 16 åringer også gikk videre, men tapte 1-0 mot nettopp DFK. Mange spiller fikk i allefall prøvd seg på høyere nivå og leverte veldig godt.

Hilsen fra Cupgruppa V/ Roger og Anders

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.