Uavgjort for B-laget mot IBK

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Apr 2010

Kris Martinsen og resten av B-laget spilte uavgjort 0-0 mot IBK. Det ble en tam kamp i vindværet på Åssiabanen.

IBK hadde de største sjansene men Åssia hadde kanskje de fleste. Uavgjort var et ok resultat mellom to tamme lag.

SERIEKAMP 5. DIV
Åssiden II - Birkebeineren II  0-0

Laget: Yunus-Flåterud Johansen (G. Hussein 45), Holm, Hellumsand, P. Hougen, Aubert (E. Hansen 60), Buric (Tandberg 45), Syversen, Njie, Ottesen (Meyer 45), Martinsen (Dokken 45).

Det ble aldri en god kamp for disse to andrelagene i 5. div. åpningen. Det var to tamme lag, noe overaskende med tanke på hvilke klubber som møttes. Første omgang var jevnspilt, der Martinsen fikk kanskje den største sjansen. Men headingen ble stusset like utenfor, det skal sies at Martinsen var utrolig høyt i luften så det var en god prestasjon bare å nå så høyt med panna. IBK var nærmest med et godt skuddforsøk, men Yunus reddet fint til corner.

Andre omgang tok hjemmelaget raskt tak i kampen og var nære på et par ganger. Åssiden presset gjesten tilbake på banen, men lyktes ikke med å få ballen i goalen. Siste halvdel viste at treningsgrunnlaget ikke er helt på topp hos noen av gamlegutta og IBK tok over komandoen. Noe store feil gjorde at IBK kom til noen fete gratissjanser. Men utrolig nok klarte de ikke å treffe mål. Åssia hadde også sine sjanser, med Hellumsand og Meyer med en i tverrliggeren.

Alt i alt greit med uavgjort i serieåpningen mellom ÅIF 2 og IBK 2.

Juniorgutta gjorde en flott jobb og løste sine oppgaver på en flott måte.