Stygge sifre og tap for Åssia G16, 6-0 tap for Hallingdal

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Apr 2010

Hallingdal feide over vertskapet på Åssiabanen og gikk til pause med 4-0. Andre omgang var noe mer jevnspilt, men HFK fylte på 2 mål til i protokollen og vant tilslutt hele 6-0 over et tamt hjemmelag.

Denne flotte vårsøndagen skulle Åssidens unge håpefulle møte Hallingdalsgutta på Stadion og det var et spent hjemmelag som møtte opp en time føre kampstart. Vi har tidligere i år slitt med lørdag og søndagskamper og det var tydelig tidlig allerede i første omgang at dagen i dag ikke skulle bli et unntak.

Dagens tropp:

-          Snorre, Seb, Boldt, Brenne, Korsbøen, Nico, PK,Marius, Alen,Hasan,Dokka,Jabar,Arbab,Eldin, og Bill

Vi fikk en marerittaktig start og det var tydelig at en del av gutta ikke hadde fått sukkaten ut av øyekroken og Hallingdal ledet 1-0 etter allerede 4 min spilt. På en corner får gjøre som de vil og HFK lar seg ikke be to ganger dessverre da åssiagutta  står der med lua i hånda og en umarkert spiller header rett i mål. 2-0 til gjestene kom etter 18 min på nok en corner. Det er en typisk andreball krig og HFK er hakket kvassere og kriger ballen i mål. 3-0 til HFK kommer på en dødball etter 29 minutter, hvor vi i utgangspunktet føre det blir frispark har flere muligheter til å avklare. Når HFK får frispark slår de et hurtig frispark vi er for snille i den  defensive jobben (igjen) og HFK kan enkelt sette ballen i mål. Det som var helt tydelig var jo at ÅIF i dag var i det svært gavmilde og gjestfrie hjørnet ovenfor dagens gjester og en HFK får upresset fra ca 20-25 meter sende i vei et skudd som går inn.

En 1.omgang uten vilje til innsats fra ÅIF gutta gjør at vi presterer opp imot årsverste og HFK som uten tvil er et bra fotballlag både individuelt  og lagmessig feier oss av hjemmebanen til pause. Vi er overhodet ikke med i hodet og har ingen vilje til å plage oss selv til å flytte beina og ligger fortjent under til pause.

Det var et nytt og betydelig mer inspirert Åssialag som kom på banen i andre omgang og det ble mer jevnspilt, men dessverre fikk vi ingen uttelling på de 3-4 store sjansene vi hadde. Det gjorde derimot HFK og nettet to ganger i andre omgang. Det ene målet kom nok engang på dødball der vinden tok tak i ballen og corneren ble skrudd rett inn. Det andre målet kom på et skudd fra ca 20 meter der han får smelle ivei et skudd totalt upresset.

Kort oppsummert er HFK det klart beste laget denne søndagen og vinner fortjent med hele 6-0. Derimot måten målene kom på er absolutt noe å gjøre noe med.  3 mål på corner, 2 skudd fra 20-25 meter totalt upresset og en dødball situasjon.

Alt i alt vinner Hallingdal fortjent denne søndagen og dette er en kamp vi skal glemme allerede til i morgen, da venter oss en ny treningsuke som skal avsluttes med 1.Runde NM fredag borte mot Halsen FK i Larvik.

Vi ønsker HFK lykke til videre med denne sesongen!