Uavgjort etter 90 min i 2.kvalikk runde NM

Postet av Åssiden IF - Fotball den 22. Apr 2010

Etter 90 spilte minutter stod det 1-1 mellom Hosle/Løren og ÅIF. I ekstraomgangene trekker Hasle/Løren det lengste strået og vinner 4-1.

2. Kval NM

Hasle-Løren - Åssiden  4-1 eeo 1-1 (0-0)

0-1  60 min  Buric
1-1  65 min  H-L
2-1  100 min H-L
3-1  108 min  H-L
4-1  118 min  H-L

Laget: Oulie, Andresen, Madsen, Hougen, Johansen, Cetin, Hermansen, Knudsen (Aubert 104), Guvenc (Lim 68), Buric (Meyer75), Hansen.

Da var det klart for 2dre NM kval runde. Motstander var Hasle Løren I Oslo. Hasle Løren er den store opprykksfavoritten i Oslo pulja og vant lekende lett sin første seriekamp. Åssia derimot hadde litt å hevne etter en miserabel forestilling borte mot et godt Hønefoss BK 2 lag.

Målsetningen før kampen var å reise kjerringa og holde laget bedre samlet. Ville vi klare det var vi rimelig sikre på å bite godt fra oss uansett motstand.

Opptakten til kampen ble dessverre ikke den beste da Mr. Åssia, Kenny, måtte på sykehus med en akkutt skade. Vi krysser fingrene for Kenny og ønsker han god bedring!

I tillegg klarte Oland med kartleser Gøvenc og co kartleser Buric å rote seg bort. I grunnen egentlig så farlig, men desto verre når de hadde alt utstyret i bilen.

Pre-talken ble kort. Vi hadde ett langt møte dagen før og spillergruppa visste veldig godt hva som måtte til. Det var bare å gå ut og levere.

Kampen åpnet litt usikkert for oss. HL banket ballen i bakrommet (de hadde en observator på HBK kampen). De første 5 minuttene var vi litt uoppmerksomme, men etter det hadde vi veldig god kontroll. I begynnelsen av kampen har hjemmlaget et lite overtak, men skaper ikke det helt store. Etterhvert kommer vi mer med og er minst like gode. Sjansemessig er det jevnt, men vi hadde den største sjansen når Gøvenc bare kan sette ballen i goalen etter fint spill på hver venstre side, Hougen til Hansen og innlegg fra Hansen, men dårlig komunikasjon gjør at Buric tar ballen og brenner sjansen.

Alt i alt en jevnspilt omgang.

Vi er fornøyd med den første omgangen. Vi jobber hardt og holder laget samlet, men vi bør sette de store sjansene våre. Dette skulle og vise seg å bli veldig avgjørende i en spennende cup kamp..

I andre omgang er vi hakket hvassere enn hjemmlaget og tar ledelsen etter en corner av Andresen som Buric setter enkelt i mål. HL jager redusering og dessverre glipper det bak etter godt spill fra HL. De starter på sin venstre side og vrir over til høyre. Når innlegget kommer har vi, for en gangs skyld, sluppet markeringen på HL’s giftige spiss. Han scoret og lagene var like langt. Åssia hadde kontroll og HL hadde ikke all verden å by på. Vi visste at vår sjanse ville komme og den kom i det 87minutt. Lim vant en duell med hjemmelagets stoppere på midtstreken og kom alene med keeper, men en litt uheldig touch på ballen gjør at avslutningen bli akkurat litt for dårlig.

Det var duket for ekstraomganger, noe som vi hadde håpet å unngå da vi har 3 kamper på 6 dager, men gutta hadde friske bein og var giret for å vinne kampen!

HL tok tak i de første minuttene av første eo og presset oss tilbake uten å skape nevneverdig. Vi kom mer med og hadde god kontroll på kampen helt til en lang pasning fra HL ble slått i bakrom. Madsen har kontroll på HL’s spiss, men en utrusende Oulie misser klareringen og ballen blir liggende fri på ca 25meter. HL spissen stter ballen enkelt i åpent mål. Vi jager igjen, men jager tålmodig. Vi VET at sjansen vil komme. Det gjelder bare å sette den.

I andre eo kommer sjansen. Igjen er Lim våkent fremme og snapper et sløvt tilbakespill. Lim lurer keeper ned og sette ballen motsatt, men beinet til keeperen henger igjen og skuddet går i nettveggen. En ny megasjanse som vi ikke utnytter. Like etterpå får HL en overgang. Forsvaret er ut av posisjon og prøver å sette en offside som mislykkes.HL scorer. 3-1 og avgjør i realiteten kampen. Senere kommer også spikeren i kista og vi taper med stygge sifre 4-1, men  kampbildet viste noe annet.

Vi føler vi fortjente bedre etter en god innsats fra hele laget.

Det er alltid surt å tape fotballkamper, men tross alt forbedret vi oss kraftig fra sist kamp og var tilbake på  nivået vi skal og bør ligge på. Slitne og tunge bein til tross, vi skal bite godt fra oss i kampene fremover og ikke minst vi gleder oss til å komme hjem på åssiabanen, vårt fort!