Seier G19 kval interkrets mot Sande.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 23. Apr 2010

I årets første kval kamp interkrets ble det seier 5-3 mot Sande på Sande kunstgress. Stillingen var 2-2 til pause. Vi burde ha ledet, men Sande fikk 2 lettkjøpte mål.

1 omgang var preget av mange dueller på en trang bane mot et fysisk sterkt lag.

Vi bestemte oss i 2.omg for å gå utpå med større bevegelse, tempo på ball, samt være mye mer bestemte bak.

2.omgang startet jevnt, men etter hvert tok Åssiden over og spilte i perioder veldig god fotball.

2 av måla kom etter glimrende innlegg fra kant.

Sande overtok de siste 5 min og scoret igjen etter litt slapt forsvarsspill, men alt i alt en absolutt godkjent kamp!

Oppsummering:

Forsvaret må være mer bestemte og klarere når man er presset. Marking på offensiven. Må også prate mer å ta ansvar alle.

Offensivt så vi at det funket veldig bra når det var flere bevegelser samtidig, bredde i spillet og få berøringer på ball.

Laget: Yunus – Govan – Thomas – Russland – Espen W, Kevin – Simen – Espen H, Dan – Hasan – Martin.

Innbytte: Valdi, James og Steffen

Målscorere: Dan 2, Hasan, James og Simen (straffe).