ÅIF2 tapte på Vikersund Stadion for MFK2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Mai 2010

Åssia2 tok ledelsen mot MFK2 på bortebane, men tilslutt vant MFK2 med sifrene 5-2

Troppen:

DO, simen, jørgen, jostein, peter (robin 63min), svorkmo (kris 60 min), dørre (sivert 46min), victor, david, herman, dokken,

 

Modum II- ÅIF rek 5-3 (3-1)

0-1  6 minHerman

1-1 15 min modum

2-1 28 min modum

3-1 33 min modum

4-1 49 min modum

4-2 51 min dokken

5-2 66 min modum

Meyer og Dokken gult kort

 

 

Etter ett poeng i første kampen og en ikke heldig start for sr.fotballen i åssia var rek laget veldig bestemt på å ta med seg 3 poeng hjem fra Vikersund stadion.

Laget var en fin blanding av gammelt og a- spillere så det skulle være nok kvalitet i laget til å bite godt fra seg.

Kampen åpner også som vi hadde håpet og trodd. Åssia kjører over hjemmlaget og kombinerer fint, da særlig ut mot vår venstre side representert med peter, dokken og victor. 0-1 goalen blir også satt opp herfra. Herman scorer enkelt. Vi fortsetter og styrer kampen fullstendig, mot et Modum lag som er bedre offensivt en defensivt.

Sjanser produseres, men den ene etter den andre store sjansen brennes.

Utligningen kommer på en åssia corner. Åssia gjenerobrer ballen, men mister og Modum kjører overgangen med stort tempo. Dessvere henger ikke åssia med. Modums spiller går til dø linja og legger ut i 45 hvor de har en enkel sak med å trille ballen i mål.

2-1 kommer etter at ÅIF forvaret blir stillestående og passive. Modum spiller seg igjennom og avslutter i lengste.

Ved 3-1 har vi åtte mann på rett side, men igjen blir vi flate og passive.En modum spiller er plutselig alene på ca 12meter. Han banker til og keeperen får en hånd på ballen, men den suser inn. Svakt forsvarspill og ditto keeperspill.

 

I andre omgang er vi enige om å reise kjerringa og opptre mer samlet. Ikke tute fremover alle mann.

Vi har stort sett kontroll og skaper mange nok sjanser til å vinne kampen, men dessverre gir vi bort mål. Dog var 4-2 målet en perle av de sjeldne. Fra spiss vinkel skal en Modum spiller legge inn, men ballen blir curlet over keeper og opp i det lengste krysset. Det var kampens prestasjon (om det var med mening...)

5-2 er Modum nok en gang alene med keeper. Innlegg. Tilbake nikk og pang, i kassa!

 

Oppsummering:

Vi bør og skal score flere mål.

Defensivt har vi mye å rette opp. Særlig samhandlingen på midtbanen og forsvaret/midtbane var ikke bra, men keeper hadde heller ingen stor kamp.

Av a-spillerne var Victor den som i perioder viste seg frem.

Det var også hyggelig at Robin fikk sin debut med solid spill på backen. Robin får vi defenitivt se mer til på rek. laget fremover.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.