Tap på bortebane mot Kongsberg

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Mai 2010

Det ble som forventet en tøff bortekamp mot Kongsberg. Vi lå under 2-0 til pause, men kjempet oss inn i kampen i andre omgang og reduserte til 2-1. Kongsberg punkterte kampen med 3-1.

Gult: Buric, Lim

Laget: Oulie, Andresen, Hougen, Madsen, Johansen, Cetin, Buric (Olsen 75min), Knudsen, Guvenc (Meyer 82min), Lim, Hansen

Det var duket for en tøff og viktig bortekamp mot Kongsberg.

Kongsberg er et fysiske sterkt lag som er veldig gode på offensive dødballer.

Åssia har har havnet litt på etterskudd i sesongstarten da kun ett poeng er hanket inn på to kamper. En etterlengtet seier mot Kongsberg ville rette opp og forbedre poengsankingen.

Kampen åpner med fysisk spill og mange dueller. Vi er med de første minuttene, men etterhvert tilriver Kongsberg seg et overtak og styrer første omgangen totalt. Det bedrer seg noe når vi bytter plass på indreløperne våre

Kongsberg skaper ikke all verden fra spill, men skaffer seg cornere og der er de farlige. Vi redder en corner på streken, men ett par cornere senere tar Kongsberg ledelsen 1-0 på en markeringsglipp. Etter ett par cornere på bakre, utnytter de åpningen på første stang.

2-0 kommer når Simen og Anders er uheldige og udyktige. De kommer til kort mot Kongsberg vingen, som scorer enkelt. 2-0

Vi går til pause med 2 baklengs og en stor jobb foran oss.

Det er kun en ting som gjelder og det er full insats! Vi må ut i krigen og jobbe knallhardt for poengene!

Andre omgangen blir annerledes. Fra å skape minmalt og ha lite spill tar vi over kampen. Da Øystein finner Sai, som vender og reduserer til 2-1 er vi i aller høyeste grad med i kampen.Vi har god tid til å utligne og kanskje tom vinne kampen. Vi står frem som ett lag med mer vilje, selv om spillet ikke sitter.

Kongsberg er lettere rystet og på defensiven, men vi klarer dessverre ikke å utnytte våre 2 megasjanser. Istedet forærer vi Kongsberg deres 3’de mål og da er kampen kjørt.

Vi må lære av dette og komme sterkere tilbake. Første bud når man holder på med konkurranse idrett er å ha på bryteren så lenge kampen/konkurransen pågår. Det blir vanskelig når vi starter kampen med handikap.

Vi reiser skuffet hjem, men reiser kjerringa allerede i neste kamp.

Hjemme på åssia skal Konnerud få unngjelde!