Tidenes første 11'er seriekamp Gutter 1997

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Mai 2010

Da hadde endelig dagen kommet gutter 1997 skulle spille sin første seriekamp som 11'er lag.  Laget er meldt opp i 1 divisjon som er delt opp i 2 avdelinger der de 4 beste lagene settes i samme pulje til høsten og vinneren der er Kretsmester.

Vi har som mål å prøve og kjempe om få kvalifisere oss til å spille i KM puljen til høsten!

Laget: Eirik J , Markus , Kasper , Richard , Bobby , Martin , Qais , Sondre , Shalaw , Adnan , Sebastian.

Innbyttere: Eirik S , Niklas , Philip , Petter.

Det var en veldig spent gjeng som møttes til kamp på Åssiabanen i går kveld, både spillere, trenere, lagledere og foreldre.

Vi har gjennom vinteren trent godt og det skulle vise seg at det er viktig, for vi sto distansen veldig bra.

Vi fikk en bra start med riktig tenningsnivå på de aller fleste gutta.  Vi tar ledelsen gjennom veldig fint spill gjennom midten og får roet det litt ned.

Men motstanderen scorer ikke så lenge etterpå og vi er like langt.

1 omgang er en tett og spennede kamp med sjanser og tøffe dueller men etter hvert tar vi mer og mer tak i kampen og scorer 2 ganger til før pause, så vi går til pause med 3 - 1 ledelse.

I pausen snakker vi om at vi må holde oppe trøkket i duellene, spille på det enkle, litt raskere balltempo og mer presisjon i både pasninger og medtak.

2 omgang starter og jeg synes vi blir litt passive og Graabein/Sætre har et vist trøkk mot oss men de produserer ikke noen store muligheter mot vårt mål. Så etter 10-12 minutter tar vi mer og mer over og får virkelig betalt for godt treningsarbeid og produserer den en sjansen etter det andre og målene renner inn.

Til slutt står det hele 9 - 1 !!

Dette var en meget god og fin start på sesongen for gutta.  Det som er noe av det mest gledelige er at selv om vi må bytte en del ut over i kampen fortsetter vi som ET LAG som gjennomfører det vi har blitt enige om, det er flott!!

Det var mange fornøyde spillere (trenere) etter kampen. Er vanskelig og si hvem som var vår besteman i dag, mange som sto frem !

Trekker alikevel frem,

Richard - kjempekamp som midtstopper.

Bobby - gjør en kanonmatch på venstrebacken

Qais & Martin - er helt sjef på sentral midtbane de gjør en fantastisk jobb for laget!,

Adnan - gjør det helt fantastiske i perioder, til det begredlige i andre perioder men med 3 mål og 3 assist er det strålende til slutt!

Sebastian - en bra match så lenge beina holder, gjør det første målet som roer oss ned og i tillegg med et fantastisk mål på hodet etter innlegg fra Adnan.

Eirik S - gjør sin beste kamp på veldig lenge og får også et mål på slutten,  Shalaw - starter litt tregt men spiller seg stort opp etter et par tøffe dueller fra motstanderne, fortsetter og score og gjør en pangmatch.

Eirik J i mål gjør en kjempematch, spesiellt i første omgamg og starten av andre omgang med kjempetrygg ledelse av forsvaret og har veldig god kontroll på det som kommer, glimrende igangsettelser, gode redninger, strålende i måten han snakker med laget, fortsett sånn !!!

I tillegg gjør alle de andre jobben sin når de får sjansen på banen og da er vi inne på det som er så fasinerene med fotball,  det er et LAGSPILL der alle må bidra i gruppa får at resultatene skal komme.  Selv om du ikke starter kampen men er positiv og bidrar i gruppa er det utrolig viktig!

Så i dag 5 mai har vi trening, oppmøte kl 17.45, der blir det fokus på og få gutta ned på jorda etter en strålende start på sesongen.