11-1 88 min Jostein

Hønefoss SK II kom på besøk og vi var spente på motstanden.

Om man ser på Hønsefoss sine tidligere kamper har de ikke levert de mest oppløftende resultatene.

Som alltid når rek.laget spiller hjemme på åssia forventer vi en underholdende kamp med tempo på ball og forflytninger.

Det skulle vise seg at Hønefoss ikke var det beste laget i divisjonen og motivasjonen kan da bli noe varierende, men å spille fotball er mest gøy når alle 11 blir involvert og ballen går i høyt tempo. Det blir fort kjedelig når hver spiller skal dra av en 2-3 motspillere. I tillegg er det en fin arena å få en kondisjonsøkt på.

Tidlig bestemte undertegnede seg for å kun notere ned 100% sjanser da det skulle vise seg å bli noen av dem, se under.

1.omgang

-Peter til Victor til dokken. Herman blank goa, men over.

-Opprulling på venstre og innlegg fra Dokken. Øyvind skudd utenfor

-Øyvind skudd utenfor, identisk vinkel som over.

-Victor kombinerer med ? og skyter i stanga.

-Dokken fanger opp returen skyter utenfor

-Victor brenner alene med keeper

-David skudd utenfor fra 10 meter

-1-0 etter 17 minutter. Dokken til David som finner Hermann som scorer. På 17 minutter har vi hatt 8 100% sjanser og scoret på 1!!!!

-Innlegg fra Dokken til Herman som avslutter tilside for mål

-Dørre som spiller Øvind blank, på samme vinkel som hans tidligere sjanser, keeper redder.

-Dørre til Dokken til Herman som avslutter utenfor igjen.

-Dørre til Dokken til Victor som tvinger frem en god redning fra keeper.

-Øyvind får sin fjerde sjanse fra samme vinkel , og avslutningen går på samme sted. Utenfor.

-corner fra Peter. David avslutter og tvinger frem en redning på streken.

-38 min. 1-1. Yunus kommer ut for å plukke en enkel ball. Han glipper den og bestemmers eg for å rive motstander overende og lagerd ermed straffe til tross for at det var 3 medspilere rundt ballen. Hønefoss utligner til 1-1 og vi er like langt.

-2-1 42 min corner  David revet ned, straffe.Dokken scorer sikkert.

Til pause er vi i ledelsen med 2-1 Sjansestatistikken sier 15-0

Ikke den helt store uttelingen mao.

Det store spørmålet var om vi kunne nettmaskene flere ganger i 2dre omgang enn i første.

Det blir gjort 2 bytter etter pause. Kris og Øyvind ut Ruslan og Espen inn. Byttene ble ikke gjort på de som var dårligst, men for at alle skulle spille og ha en mulighet til å tegne seg på scoringslista.

2.omgang

-David på blank goal. Avlsutter over

-Dokken til David som scorer. 3-1 48 min

-Peter alene med keeper som redder. Hva prøver Artisten Oland seg egentlig på? Jaggu et godt spørsmål

-Jostein hælsparker inn avslutningsmålet i det88 min 11-1

-Victor til Jostein som brenner alene med keeper.

19-0 i målsjanser 34-0 og 11-1.

Utnyttelsen av sjansen steg betraktlig etter en bommens første omgang.

Vi kan konkludere med en elendig første omgang og en god andre omgang hvor vi får bra uttelling på sjansene våre.Jeg vet ikke om det var at deres internasjonale spillere somtok luven fra oss? Det er tross alt ikke mange spillere på åssia som er vant til å møte internasjonal motstand.

3 poeng bokført. Mange avslutninger og mange mål og vi ønsker Hønefoss SK lykke til videre i sesongen.