Nytt tap for G16 i kval. interkrets

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mai 2010

G-16 gikk på ett nytt tap i kval interkrets på onsdag kveld.

Vi starter kampen med optimisme og pågangsmot. Uten at vi leverer det helt store spillet jobbes det godt over hele banen. Det er sjanser begge veier i løpet av første omgang. Men det er Åssiden som greier og utnytte sjansene best i første omgang. Vi går til pause med en ledelse på 2-0.

Annen omgang henger vi ikke med. Kongsberg spiller til tider god fotball og lar ikke Åssiden bli med i kampen. Kongsberg setter 5 mål i løpet av de siste 40 minuttene og vinner kampen fortjent.

Vi har ett stykke igjen for og komme opp til de beste lagene. Innsatsen er stort sett bra. Men vi sliter med å etablere og eget spill i kampene. Kommer for lett i etterkant av situasjonene og sliter med å  ta de riktige valgene både offensivt og defensivt.

Vi gir oss ikke. Det er mange kamper igjen til og snu resultatene til vår fordel. Stå på videre på treningen gutter. Det er her grunnlaget legges.