Fortjent seier til A-laget over Konnerud

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Mai 2010

Åssiden tok en viktig og ikke minst fortjent seier over Konnerud fredag kveld. Etter en jevn 1. omgang der gjestene gikk til pausem med en 1-0 ledelse tok hjemmelaget fullstendig over 2. omgang og tok en 2-1 seier. Målscorere var Hansen og unge Madsen. (Bildet fra DT).

Seriekamp 3. div

Åssiden - Konnerud  2-1 (0-1)
0-1  30 min  KIL
1-1  83 min  Hansen
2-1  84 min  Madsen

Laget: Oulie, Johansen, Hougen, Madsen, Andresen (Oland 55), Knudsen (Buric 55), Cetin, Hermansen, Hansen, Lim, Guvenc (Ottesen 25).

KIL var motstander på åssia banen. Begge lag trengte poeng for å ikke bli hektet av lasset tidlig i sesongen, åssia aller mest.

Laget var revansjesugent fra KIF kampen og gikk ut hardt. Allerede etter få minutter er Sai helt fri med keeper, men nøler for lenge før avslutningen kommer. Den nevnte Sai er på farten igjen minutter senere. Øystein spiller Sai fint igjennom, men Sai venter for lenge denne gangen også. KIL spillerne forhindrer avslutningen igjen. Spillet, eller rettere sagt kampen fortsetter rotete med et sjansemessig overtak til hjemmlaget, men det er bortelaget som tar ledelsen ufortjent. Venstrevingen til KIL drar seg innover i banen for å bruke sitt høyrebein. (dette bør vi lese). Han slipper KIL spissen, som kommer på ett kryssløp, igjennom. Spissen treffer ikke skikkelig, men bortelaget tar ledelsen 0-1, mot spillets gang.

Forferdelig dårlig forsvarsspill av åssia!

Vi er bedre enn dette!

Vi kan ikke gi bort mål når det var en ufarlig situasjon 4 mot 2 ute ved siden. Plutselig er alle hjemmlagets spillere borte og KIL spissen alene med Oulie.

Ikke patent forsvarspill.

Hjemmelaget sliter med rytmen i spillet sitt, men evner å skape sjanser. Åssia har en ball over streken, som dessverre ikke linjemannen og dommer får med seg, men hjemmlagets spillere markerer heller ikke at ballen er over linjen, det må tilskuerne gjøre....

Gutta får kjeft i pausen!

De får klare retningslinjer om hva de skal gjøre og hva som forventes av dem!

Andre omgangen forsetter litt rotete med hjemmelaget som det beste laget.

I en periode er vi veldig urutinerte. Vi fyller opp med folk i boks, etter gode løp, med vilje og tæl. Men vi dribler og mister ballen istedet for å få den inn i boks. Vi brenner 4-5 mann pga at vi tar en unødvendig risiko i spillet vårt.

5 mann i boks= ball inn i boks!

Ingen grunn til å prøve å pasere en motspiller 30 meter fra mål da. Det koster å ta lange løpe offensivt og defensivt. Men heldigvis bedret det seg etterhvert og vi fikk pumpet ballen inn i boks. Cornere, innkast og innlegg mot et veldig rufsete  KIL forsvar.

Utligningen kommer endelig i det 83 minutt. Ett langt innkast fra Sai som Øystein dytter over streken.

Vi er ikke fornøyd med dette og jager seieren. Etter nok ett innkast dunker Anders ballen i mål til ledelse 2-1.

Vi vinner fortjent og det smaker godt med årets første 3 poenger.

Vi vinner ikke kampen idag pga fint spill, men for at vi har tæl og vilje til å vinne. Det offensive spillet og rytmen i angrepene våre sitter ikke helt enda, men hva gjør vel det!

3 poeng er det som huskes og som står skrevet i historiebøkene!