Ungdommelig mot og voksen erfaring gav uavgjort 3-3 borte mot Holeværingen.

Dagens tropp: yunus, kris, jørgen,pg, ruslan, svorkmo,syvertsen, victor, dan, jostein, dokken

3-1 70 min

3-2 75 min Jørgen

3-3 85 min Jostein

Etter en hyggelig , men sen avreise, grunnet møte etter a kamp, var det duket for bortekamp mot Holeværingen.

Holeværingen er et hyggelig sted å komme til. Alle er hyggelig og vennlige, så selv om vi var sent ute og såvidt rakk kampstart hadde vi dommerkortet ferdig utfylt før dommeren blåste igang kampen.

Siden det ble dårlig med oppvarming ble vi enige om å bruke det første 15 minuttene til å bli gjennomvarme. Det skulle ikke by på særlig  problemer da det var nok av rutine i laget.

Forsvaret bestod av mye rutine iblandet med unge lovende Ruslan.

Midtbanen bestod også av rutine ispedd med Victor, som forøvrig hadde hatt en tøff helg i Stavanger, med dama?!

Fremme hadde vi blanding av kvaliteter dvs fart ved Dan, tyngde ved Jostein og venstre foten til Dokken

Kampen åpner med full kontroll til åssia. Vi har stort sett ballen, men blir litt for førende og litt for stillestående. Dette er ikke oppskriften på en noe humpete, men myk og fin gressbane. I tillegg var kveldssola lav og sjenrende.

Vi produserer sjanser i bøtter og spann, kanskje ikke like mange som i forrige kamp, men dog nok til å kunne score noen mål. Men ballen spretter ikke vår vei. Dette avhenger av flere faktorer, men aller mest at bryteren til topplokket ikke var skrudd på.

Defensivt spiller vi oss greit ut og har full kontroll, men det slurves med returløp de få gangen Holeværingen kan kontre.

I det 30. minutt kommer, til da ufarlige, Holeværingen på en kontring. En fin pasning ble curlet på bakre. Vi var to mot en, Jørgen+Kris, men  plutselig bestemmer de for å satse på offside, og det er risikosport inne i egen 16 meter uten linjemenn. Skulle tro at rutinen ville spille inn der! Men neida!!!!!!

Holeværingen tar ledelsen 1-0 mot spillets gang.(forøvrig en  halv meter offside, men umulig for dommer å se)

Få minutter senere prøver Svorkmo seg på en av sine klassiske vendinger, men mister ballen og Holeværingen kontrer inn 2-0.

Unge lovende Svorkmo må snart innse at vendingens tid på gressbaner er godt ut på dato!

Første omgang kan oppsummeres følgende, førende, stillestående, tafatte og mange brente sjanser.

2dre omgang er en kanonade mot Holeværingenes mål. Vi reduserer til 2-1 ved Dokken etter en felling av Syvertsen.

Vi kjører på og avslutningene hagler, men enten treffer vi ikke mål eller så tar hjemmelagets keeper seg av det meste.

På en kontring er Jørgen uheldig og får en tå, av størrelse 46, på ballen som ender i nettet.

Jørgen revansjerer seg og ruver høyt og blir hengende lenge i lufta for å dunke inn 3-2 etter en corner av Dokken.

Jostein utligner til 3-3 og vi har fortsatt god til å avgjøre kampen. Vi produserer en rekke sjanser de siste 5 minuttene, men ballen vil ikke inn.

Den aller største har Jostein selv 2 minutter på overtid. Fra dødvinkel banker han ballen over målet istedet for å trille ballen inn i feltet hvor 3, for anledningen oransjekledte åssia spillere ventet på å få avgjort kampen.men Jostein satset på heder og ære istedet for å sikre laget 3 velfortjente poeng.

Dessverre ble ikke det siste alternativet valgt og kampen endte uavgjort.

Det er for dårlig å kun få ett poeng. Det er for dårlig å slippe enn 3 mål og det er for dårlig å score kun 3 mål.

Vi må opp ett par hakk til neste kamp på åssia banen!