Gutter 97 1 divisjon 2010

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Mai 2010

Da hadde tiden kommet for årets første bortekamp.

Vi skulle på tur til Konnerud og møte et godt Konnerud lag så dette var en vanskelig bortekamp.

Vi hadde en god treningsuke etter vår første seier i 1 divisjon i forrige uke.  Vi så frem til en vanskelig og tøff bortekamp mot Konnerud.

Siden vi hadde kamp med begge lagene i gutter 13 på denne tirsdagen var det tatt ut en tropp som dro til Konnerud men resten spilte hjemme på gresset på åssiabanen.

Laget:  Eirik J, Bobby, Kasper, Richard, Sondre  -  Qais, Martin  -  Eirik S, Adnan, Shalaw, Bizaf.

Bytter:  Jonas 98, Petter, Philip.

Vi snakket om før kampen at vi møtte et bra fotball lag men det er vi også!!!  Vi ble enige om å ligge litt lavere med laget og holde korte avstander i laget men vi skulle jobbe knallhardt med forflyttningene av HELE laget både når vi forsvarer oss og når vi angriper.  Vi skal tørre å fylle på med folk når vi angriper!!

Konnerud start i et forrykende tempo og vi har mer en nok med å forsvare oss men med en meget opplagt og god Eirik J i mål holder vi følge og tar mer og mer opp kampen.  Vi blir flinkere i 1 forsvar presset og vinne flere og flere dueller mot et meget "stort" og fysisk Konnerudlag.  Vi er flinke med å variere med lange baller i bakrom og spill gjennom midten med baller ut mot kantene og gode innlegg foran boksen.

Det bølger frem og tilbake de første 25 minuttene før vi kombinerer flott med flere pasninger før Shalaw setter inn 1-0 til Åssia.  Vi fortsetter med å ta kampen sentralt i banen og rett før pause setter Adnan inn 2-0.

En meget god og tøff omgang for gutta, i pausen blir vi enig om og fortsette med å tørre og jobbe knallhardt i førsteforsvar rolle, spille på det trygge, gjøre enkle løsninger og fortsette med å variere mellom å slå langt og spille gjennom lagdelene med ballen langs bakken.

Det blir en tøff omgang og begge lagene scorer en gang hver, så til slutt vinner vi 3 - 1 !!!

I tillegg til tre flotte mål har vi 3-4 meget store sjanser som vi skal sette, men vi leverer en kjempegod og flott innsats over hele linja i dag !

Jeg tar alikevel og trekker frem Eirik J for meget godt keeperspill, han redder det han skal redde i tillegg til har meget fine igangsettinger og "styring" av forsvaret med tydelig og god PRAT!!!

Richard og Kasper spiller seg stort opp og er igjen meget gode i midtforsvaret.

Bobby og Sondre på backene gjør manns jobb og det er gledelig.

Qais og Martin, løper og jobber som du skulle tro de fikk betalt !! Kanonmatch!

Eirik S, Bizaf på kantene jobber og sliter å gjennomføre en match til 18 i stil!

Adnan og Shalaw som spisser, begge scorer og er et uro moment gjennom hele kampen, virkelig positivt og bra innsats av gutta.

Vi har fått en god start på sesongen med 2 strake seiere og gleder oss til neste kamp, som er 18 mai på Åssiabanen.

Vi hadde synes det er fint hvis noen har lyst til å se Åssia's coming men :) neste tirsdag, velkomne skal dere være!!

Nå blir det trening onsdag, fredag og søndag før kampen tirsdag 18 mai.