"Nye Hula" - begynner å ta form - Navnekonkurranse!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Mai 2010

Hula har stått uten tak noen måneder etter brannen, noe lagene har merket godt. Spesielt med tanke på møteplass, men lagring av utstyr har også lenge vært et stort problem.

Heldigvis har vi hatt kioskmulighet i vognen vi fikk i fjor.

Det ble hentet inn anbud fra flere firmaer på å legge på tak på grunnmuren som sto igen. Prisene varierte med 300%, men selv det rimeligste anbudet syntes ikke alle var godt nok. Da tok noen av våre medlemmer ansvar og sa at "dette bygger vi på dugnad selv - gratis!".

Det kan være flere som har bidratt her som jeg ikke kjenner til men de 3 som dro dette i gang og som har gjort absolutt mest er Øyvind Langseth, Jan Erik Mikarlsen og Helge Andresen. I tillegg har selvfølgelig Roger Nordstad bidratt mye. Ronny Aasgaard har også vært på taket hørte jeg. Fantastisk jobb og innsats fra alle som har bidratt!

Da gutta var i gang syntes de det kunne vært praktisk med en takterasse, og smelte i gang med dette. Da måtte det også lages rekkverk som i tillegg gjør fasaden penere også. Her kan det være fint å sitte i fint vær, og blir også et flott sted å filme fra. Denne er snart ferdig. Den gamle trappen vil bli montert for å komme opp dit, om ikke flere frekke personer kommer å skal forsyne seg.

I går, midt på dagen ble en bil med henger observert av Christian Alme og Daglig leder Arild Fredriksen (bildet under), da de var i ferd med å laste opp trappen på hengeren. Dette fikk de imidlertid stoppet - bra gutter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navnekonkurranse:

Arild lyser samtidig ut en navnekonkurranse for "Hula" som huset tidligere ble kalt. Det blir en fin premie til den som kommer med vinnernavnet lover Arild. Send inn forslag til post@aif.no og vær med i konkurransen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.