G19 slo Hønefoss BK 3-2 !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Mai 2010

I Geirs fravær på kampen, ledet Henning laget til en 3-2 seier over Hønefoss, som var fullt fortjent etter spill og sjanser. Kampen var allikevel tett og spennende til siste slutt.

I Geirs fravær forsøker jeg meg på et veldig kort sammendrag, da undertegnede syntes denne seieren fortjener litt spalteplass.

Etter en jevn og spennende 1 omg ledet laget 1-0 etter mål av James på et godt langskudd etter en pasning ut i feltet og godt utenfor 16 meteren. Omgangen var spennende og tett med stort tempo og innsats fra begge lag.

2.omgangen var omtrent som den første hvor lagene vekslet på å presse.

Åssiden gikk opp til 2-0 etter en sikker straffe fra Simen etter en holding i feltet.

Deretter reduserte Hønefoss til 2-1, og det var ny spenning.

Da Dan scoret et flott mål hvor han gjorde det meste på egenhånd trodde og håpet de fleste at kampen var kjørt.

Men Hønefoss reduserer igjen ikke lenge etterpå, nå til 3-2, og det var klart for ny neglebiting og irritasjon over en usedvanlig sein klokke.

Åsiden fortsetter å ha det meste initiativet, og etter et vakkert angrep som ender med et flott innlegg, stupheader James nydelig i mål, og alle jubler vilt!

Helt til vi blir obs på at Dommeren har klart å vifte med flagget for offside, og målet blir annulert. Linjemannen lå 15-20 meter unna og var nok den eneste som kunn klare å få dette til å bli offside!

De siste 10 minuttene blir ulidelig spennende, men gutta kjemper heroisk og klarer å holde ut kampen.

Åssiden hadde flest muligheter og burde scoret flere. Hønesfoss hadde også sine muligheter men Yunus avverget det meste og spilte jevnt over en god kamp.