Åssiden - Drammen uavgjort 1-1

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Mai 2010

Åssiden tok imot relativt nyetablerte Drammen FK fredag kveld før pinse. Det var denne gang støtteapparatet som var redusert og noe urutinert. Gjengen som skulle ut på banene visste hva som stod på spill. Kampen endte 1-1 etter scoring av Hermansen.

Her følger et litt forsinket referat.

Seriekamp 3. div

Åssiden - Drammen FK  1-1 (1-0)
1-0  25 min  Hermansen
1-1  50 min  Myrvold DFK

Kort: Meyer (gult) ÅIF. Pellegrino (Rødt) DFK.

laget: Oulie, Andresen, Hougen, Madsen, Oland, Hermansen (Buric 65), Cetin, Hermansen, Lim, Ottesen (Guvenc 65), Meyer.

Sannhetens time var kommet for Åssias eldste i kampen mot tidligere ÅIF keeper Thomas Syvertsen og hans nye klubb DFK.

DFK har trøblet litt i serieåpningen, men kommer fra en 3 poenger i siste kamp.

Det var ett visst press på Åssias glade gutter for med tap ville gapet opp til ’sikker’ plass øke til minimum 6 poeng.

Første omgang er en sjansefattig affære, men med ÅIF som det førende laget uten å skape altfor mange gode sjanser.

Etter 25 minutter får hjemmlaget innkast. Ballen blir stusset av Henrik og Alex er flott fremme og bryter ballbanen foran keeper, den klassiske og effektive bevegelsen ved innkast, og ballen fyker i nettet. 1-0 til hjemmelaget. Velfortjent etter en sjansefattig første omgang.

I pausen blir det fokusert på å hold intensiteten i den defensive biten og ikke slippe til DFK, akkurat som i første omgang. Vi visste at DFK ville trykke på hardt i begynnelsen av omgangen og allerede etter 5 minutter glipper det i Åssias forsvar etter et godt angrep fra DFK. De kommer inn i bakrom på vår høyre side og legger ut i 45. Pang! Ball i nota og like langt etter 50 minutter av kampen.

DFK har et lite initiativ og får ett par sjanser hvor hjemmelagets spillere ikke klarer å bli enige om hva de skal gjøre.

Åssia gjør 2 bytter, inn kommer Gøksel og Haris og ut går Alex og Herman. Med sine to bytter forandrer hjemmelaget sin opptreden noe, dvs blir mer spillende. Spillet bølger frem og tilbake. I det åssia gjør klar for et innbytte av Simen, blir DFK’s spiller Pellegrino vist det røde kortet etter ’off the ball incident’. DFK antas da å legge seg litt lavere, men de reduserer til kun 3 mann bak.

Dette gir oss noen megasjanser på overganger og at vi ikke scorer kan vi kun takke oss selv for og en heldig og god keeper i Syvertsen.

Summa sumarum gjennomfører laget en ok kamp hvor hele laget jobber hardt og slipper motstanderen lite til, men for å vinne kamper MÅ vi sette 100% sjansene våre.