2 nye kamper for Gutter 13 i 1 divisjon

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Mai 2010

Starter med og beklage for litt sen oppdatering av gutter 13 sin ferd i 1 divisjon denne våren.

Vi har spilt 2 nye kamper mot ROS og Kongsberg.  Det ble 1 seier og 1 tap. Vi ønsker ROS og Kongsberg lykke til videre i serien.

Tirsdag 18 mai hadde vi gleden av og få ROS på besøk på Åssia og kampen skulle spilles på gressbanen og det er et flott anlegg vi har på Åssia!

Laget som startet var:  Eirik J, Sondre, Kasper, Richard, Bobby,  Qais, Martin, Eirik S, Sebastian, Shalaw og Adnan.  Innbyttere: Markus og Bizaf

Målscorere: Adnan (x2)

Vi viste at ROS var et veldig godt lag som vi måtte jobbe knallhardt mot.

Kampen starter med et press fra ROS med noen sjansjer som Eirik J i mål tar seg av men det så ut som vi hadde glemt stort sett alt det vi hadde vært gode på i de 2 første kampene.  Vi kom ikke i press på ballfører, alt for puslete i duellene, vant ingen 2 baller, tannløse fremover, ingen bevegelse uten ball osv osv.

Så det var helt fortjent at ROS tar ledelsen etter en 25 min spill med en kjempe avsluttning fra 16 meter helt nede i stolperoten for en sjanseløs Eirik J i mål.

Avsluttnigen av omgangen er noe bedre og Adnan får "lurket" inn 1 - 1 til pause. En noe heldig utligning.

I pausen sankket vi om det som ikke hadde fungert og skulle gå ut der og forsøke å rette på det.  Det ble noe bedre men alt i alt er det fult fortjent at ROS øker til 2 -1.  Nok en gang blir vi veldig passive men nok en gang klarer Adnan og få lurt ballen inn så det står 2 - 2, noe som er heldig for oss.

Så det er ingen ting å si på at ROS får satt inn en til helt på slutten av kampen og vinner fortjent 3 - 2.

Etter en god treningsuke hadde vi bortekamp mot KOngsberg tirsdag 25 mai. Vi hadde oppmøte kl 1600 på klubbhuset før avreise til Kongsberg, men når det er 2 spillere som ikke klarer å møte opp pga ting er HELT utilgivelig, det må i hvertfall gis beskjed. Dette går på holdninger og som går ut over hele spillegruppa ikke bare den spilleren som ikke møter!!!!!!!!!!!

Men litt forsinket med ved godt mot dro vi til Kongsberg med 12 spillere.

Laget: Eirik J, Sondre, Kasper, Richard, Markus, Qais, Martin, Eirik S, Shalaw, Sebastian, Bizaf.  Innbytter:  Adnan

Målscorere: 1-0 Qais ( assist Shalaw),  2-0 Shalaw (assist Sondre) ,  3-0 Sebastian (assist Adnan)  4-0 Shalaw (gjorde alt selv!)

Vi reiste til Kongsberg og var klar til en tøff kamp, Kongsberg kom fra en sterk borteseier mot Konnerud så vi viste at dette kom til å bli tøft.  Vi snakker om før kampen det som ikke fungerte så godt mot ROS og at vi måtte opp noen hakk fra den kampen.  Vi kommer godt i gang men det er en jevnspilt kamp med mye kriging og kjemping, men vi er mye mer på hugget i denne kampen og tilriver oss en førende rolle i kampen, vi trykker skikkelig på men vi blir veldig venstrevridde i spillet vårt (det var tydelig at Kongsberg ville spille opp på sin høyreside) så her er det viktig å få opp balltempoet og få snudd spillet mye raskere.  1-0 kommer etter akkurat det at vi snur spillet og Shalaw dra seg i gjennom og avslutter i stolpen men Qais har luktet at nå er det muligheter for årets første mål og kaster seg frem på returen og setter den i kassa.  1-0 til pause.

I pausen snakker vi om at hvis vi blir enda litt mer aggresive og med litt større balltempo og snuing av spillet vil det komme enda flere sjanser.  2 omgang starter vi forrykende, 2 - 0 komme med et kjempeflott brudd av Sondre som igjen legger en fantastisk passning mellom back og stopper der Shalaw kommer i 100 og setter den inn alene med keeeper.  Kjempescoring !

3-0 kommer ikke så lenge etterpå der vi står opp og vinner duellene med tidlig gjennvinng av ballen og Adnan trer igjennom Sebastian som scorer sikkert alene med keeper.

Da er som litt av luften til Kongsberg går litt ut og vi fortsetter med godt forsvarspill der vi er gode og hissige på ballfører som igjen fører til at vi får gode muligheter fremover.  Så 10 minutter før slutt gjennvinner vi ballen høyt i banen og Shalaw "tråkler" seg forbi 2-3 Kongsberg spillere og med et kanonskudd i venstre kryss så tår det 4 - 0.

Kampen ebber ut med en strek 4-0 seier og vi er veldig godt fornøyde med kampen.

Nå er det en treningsuke foran oss før vi tar i mot serieledere Strømsgodset på Åssia banen neste tirsdag 1 juni.  Det blir en tøff og vanskelig kamp men vi gleder oss til den.

En siste liten ting er det andre 13 årslaget også vant 7 - 2 hjemme i går, tirsdag 25 mai.

Så det er nok en fornøyd spillergruppe jeg har på treningsfeltet i dag!!!  Og det er på treningsfeltet man utvikler seg!  Tenk på det alle spillere, kom på treninga med et ønske om å trene, et ønske om å utvikle seg, et ønske om å bidra inn i gruppa!!