Flott borteseier over Vestfossen til damelaget!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Mai 2010

Bortekamp onsdag 26.5 mot Vestfossen (2-3). Gode prestasjoner i en spennende match.

Det ble en ganske jevn og intensiv bortekamp mot Vestfossens damer hvor vi til slutt trakk det lengste strået.

Det virket som Vestfossen trodde de skulle vinne greit i går men slik gikk det ikke, og da vi tar ledelsen etter 7 minutter etter ett fint angrep med flere trekk, spiller Hanna Engedahl igjennom Andrea Jahnsen som elegant runder keeper og scorer sikkert. Jevnspilt videre og har god kontroll da vi igjen scorer, denne gang ved Carina Fredriksen, igjen etter gjennomspill fra Hanna. De reduserer litt heldig mot slutten av omgangen men alt i alt en bra 1.omgang.

I 2.omgang kommer vi litt bakpå, er for unøyaktige og blir presset tilbake – det resulterer i nok et baklengsmål midtveis. Vi tar tak, endrer litt formasjon og løfter oss gradvis utover i omgangen med stor vilje, innstilling, guts og når pasningspillet også blir bedre får vi flere sjanser og scorer i det 89 min. Igjen ved Carina F. etter en strålende pasning fra Ann Kristin Rodian. En kjempescoring og nydelig skudd av Carina.

Kampen inneholdt spenning og intensivitet fra første spark og tar en seier som smakte veldig godt. Et stort pluss til alle damene for lagarbeid, innstilling og attityde i tillegg til 3 fine mål.