Kvinnelaget fortsetter seiersrekken!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 31. Mai 2010

Seriekamp damelaget hjemme mot Hallingdal fredag ga ny seier for kvinnelaget. Denne gangen 6-1 (3-0).

Kvinnelaget tok en meget fortjent seier og er for tiden inne i en god periode. Vi tok tidlig tak i kampen, har et spillemessig overtak og flere gode sjanser uten å få uttelling.

Marita Brevig (Bildet) scoret 2 av målene.

Vårt forsvarspill fungerer derimot perfekt og opptrer samlet, bestemt og med autoritet. Etter mange misbrukte sjanser scorer endelig Mirjam 5 min. før pause etter et fint skudd fra 20 meter.

3 min.senere øker Ida Nanger til 2-0 og i det 45.min. scorer vi "årets mål" - foreløpig....

Vi starter angrepet på høyre back og det går 6 pasninger på ett og to touch,uten at motstander er nær ballen, før Marita Brevig elegant scorer fra 10 meters hold. Dette liker trenern veldig, veldig godt!!

Hallingdal scorer tidlig i 2.omg. etter en bra prestasjon av deres spiss men vi har bra kontroll før Marita igjen scorer til 4-1. Debutant Agatha Dike kommer inn de siste 20 minuttene og scorer to mål etter perfekte gjennomspill fra Maria og Marthe.

Kampen ender 6-1 og var en strålende avslutning på denne uka som hadde et tøft kampprogram.

* Kommentar/vurderinger: Hele teamet opptrer balansert og samlet både på og utenfor banen.

Det taktiske opplegg blir fulgt, spillere er i utvikling, de responderer på personlige tilbakemeldinger og har god lagmoral. Konsentrerte spillere med godt humør skaper harmoni og entusiasme i et lag.

Derfor vanker det mye skryt til hele spillergruppa og vi ser med glede frem til neste kamp onsdag !