Cup eventyret over for G-16

Postet av Åssiden IF - Fotball den 31. Mai 2010

Tap 1-4 for Ørn-Horten

Vi er godt med i fra starten av kampen. Vi har noen store sjanser på 0-0 som dessverre ikke lurer seg på riktig side av stolpene. Første del er jevnspilt. Forskjellen er  at Ørn setter sjansene sine.

Vi blir liggende under 0-3 til pause. Noe vi synes ikke er helt riktig bilde av de første 40 min.

Annen omgang viser Ørn at de er ett bedre lag enn oss. De styrer store deler av omgangen. De setter en scoring til midtveis i omgangen. Reduseringen vår kommer etter ett flott frispark av unge Aasgaard.

Vi taper kampen for ett bedre lag. Men det var en del positive ting som vi håper tas med videre til de gjenstående kampene før ferien. Vi er inne i en vanskelig tid når det gjelder resultater og tabeller. Så det er viktig at vi griper tak i det positive etter denne kampen. Vi må bare jobbe enda hardere på treningene fremover. Dette vil da garantert være med og snu litt på hverdagen for oss alle. Stort engasjement , med ett smil på lur hjelper gutta.

Vi ønsker Ørn – Horten lykke til videre i cupen

Laget:  Snorre – Seb – Boldt – Vrenne - Espen-Thomas- Nico – Marius – Dokka – Klev – Alen – Hasan - Hamno – Eldin – Markus – Daniel – Della

Neste kamp: Tirsdag 1 juni mot Strømsgodset kl 18.00 på Åssiabanen.