Åssiden rekrutter med to kamper i 5 div.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Jun 2010

B-gutt!
Åssiden B/rek lag har spilt to kamper. Mot Vestfossen 2 og Heradsbygda. Det endte med et tap og en seier. Her følger to fyldige kamprapporter fra "reservekeeper" PG.

6-4 Bygda

Laget: Yunus, James(45min Espen), Jørgen , Peter, Simen, Dørre, Syvertsen, Victor, Dan (45min Lars Håkon), Jostein (45 min Kris), Dokken.

Heradsbygda hadde tatt turen til en solrik Åssia bane denne mandagen. Heradsbygda var, i følge, tabellen en jevnbyrdig motstander for rek laget. Men forhåpentligvis kan vi bevise at tabellen lyver.

Hjemmelaget går ut sterkt og styrer kampen totalt. Vingene, Dan og Dokken herjer. Simen, kommer som en gaselle fra backen, så motstanderne ikke forstår hva som det var som raste forbi dem,

Allerede etter 4 minutter scorer Dan etter å ha plukket returen fra corner.

11 minutter senere finner Syvertsen, innkast, Peter og det står 2-0

3-0 kommer etter innlegg fra Dokken til Jostein.

4-0 Victor til Peter, som scorer sitt andre for dagen.

Vi har fortsatt ikke spilt mer enn 2/3 deler av 1 omgangen og leder allerede 4-0. Publikum nyter sola og ikke minst en total overkjøring fra hjemmelaget sin side. Det gjettes på tribunen om hvor mange mål hjemmlaget vil score!

Men fra det 42. til det 44. min sovner laget og vi slipper inn 2 mål. Heradsbygda har fått nye krefter og alle de negative tilropene er borte som dugg for solen.

Det er kamp igjen!

Helt unødvendig har vi sluppet Heradsbydga inn i kampen med to ’sløve’ mål.

Sjansestatstikken fra første omgang viser 10.-2 og det avspeiler det totale kampbildet av omgangen.

De første 30 er vi gode og ligger på ett niva vi krever å være på.

I pausen blir det gjort 3 bytter ut går Dan, James og Jostein og inn kommer Espen, Lars håkon og Kris,

Heradsbygda kjemper for et reduseringsmål og det får de. Et veldig billig mål gjør at stillingen plutselig er 4-3.

Skal vi få nok et unødvendig poengtap eller klarer vi å slå tilbake!

Heldigvis scorer vi 2 raske mål, Simen fullfører en lobb fra Kris. 5-3

Dokken finner Syvertsen 6-3, og har relativt god kontroll på kampen selv om vi presterer å sleive bort en pasning til Heradsbygda, som de utnytter godt og reduserer til 6-4 på.

Sett under ett plukker vi tre poeng i sola og det er det viktigste.

Spillemessig er vi gode i 30 minutter og variable, dvs under pari i resten av kampen.

Kampens store spiller var Simen som herjet fra venstreback i første omgang og fra høyreving i andre omgang.

Kampens høydepunkt var kanskje når Simen var lynraskt fremme og dyttet en elegant lobb fra Mr. Martinsen over streken.

Mr. Martinsen hevdet høylytt at ballen var over streken, men etter en konferanse med måldommeren ble målet tilkjent Simen.

Dan leverte også den omgangnen han spille

Og veldig gledelig var det at alltid trofaste Peter banket inn to kanoner!

Vi kan også se at Syvertsen begynner å nærme seg noe som heter god form, dvs både armer og bein gå mål og målgivende!

Gledelig også å se at at unggutta, med Dan i spissen, klarte seg godt.

7-3

Laget: Pål G, Simen, Jørgen, Dørre, Peter H, Svork, Syver (60min), Victor, Kris, Jostein, Dokken.

Grunnet tett kamp program og kolliderende kamper hadde vi kun 11 mann tilgjengelig til kampen og når den siste, 11’te mann, ikke rekker kampstart måtte man ta i bruk rutinen i laget, og den var det nok av!

Vi ble enige om å ligge lavt og gripe kun de aller beste overgangsmulighetene. Dette fungerte veldig bra og Vestfossen gutter skaper lite eller ingening. Det som kommer rydder forsvaret greit opp i.

Men etter 22 minutter glipper det. Et enkelt skudd skal bare hentes av keeper, men ballen treffer Dørre i ryggen og forandrer retning og havner i goalen.

Vestfossen tar ledelsen 1-0. Keeper kan ikke lastes for målet, men med litt mer beveglige bein ville nok han klart å redde skuddet.

Fra å starte kampen og spille den første halvtimen med kun 10 man så klarte laget seg bra, men når håpet ikke var lyse grønt, men Øyvind Syvertsen ville borte laget dra i land en seier og 3 poeng? Syvertsen dukker opp og alle øyner håp. Vi ligger kun under 1-0 og vi har spilt i 27 minutter. I det alle gutta tror at Syvertsen skal komme innpå, snur han og løper mot cornerflagget. Skal mannen varme opp først eller hva skjer?

Ved neste øyekast blir han borte.

Når han dukker opp igjen noen minutter senere står det 3-0 til hjemmlaget. En grusom keepertabbe og en kommunikasjonssvikt mellom keeper og stopper, så står det plutselig 3-0.

Var løpet kjørt?

Vi reduserer ved Jostein og er fortsatt tålmodige.

Etter pause foprtsetter vi og er gode. Vi utlikner til 3-3 og en god halvtime gjenstår av kampen. Stemningen i laget er god og de fleste er sikre på seier, kanskje for sikre da vi begynner å opptre uklokt. Vi tømmer laget offensivt og Vestfossen tar oss på overganger. De scorer 2 mål på overgang og ett på innlegg som blir slått tilbake i feltet hvor ingen åssia spillere er.

Tap igjen, etter å ha gjennomført 60 gode og lure minutter, men 30 dårlige og urutinerte minutter