Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Jun 2010

Tirsdag 1 Juni hadde vi ny kamp i gutter 13, 1 divisjon.

Unge helter

Nå var tiden kommet for at vi skulle møte serieleder Strømsgodset.

Strømsgodset har vunnet alle sine kamper i serien i år pluss at de i tillegg kom fra seier i Liungen cupen nå i helgen som var.  Vi gledet oss til en tøff fotballkamp!!!

Laget: Eirik J, Kasper, Richard, Markus, Martin, Qais, Eirik S, Shalaw, Adnan, Bizaf, Sebastian og Arbias.

Vi snakket om før kampen at dette kom til å bli en tøff kamp der vi måtte opp på vårt beste når vi møter så god motstand som i dag.

Vi ble enig om at vi skulle fortsette med det som vi har fått til å fungere bra i de siste kampene, aggresive i førsteforsvarsjobben, bevegelse uten ball, holde laget samlet, tørre å angripe.

Vi skulle stå opp, vinne ballen høyt i banen og slå i bakrom for Strømsgodset står høyt i banen.

Det blir en jevn start på kampen og vi kommer godt i gang. Gutta virker som er på hugget og vi er helt på høyde med SIF.  Vi produsere 3-4 VELDIG store sjanser som det er utrolig at vi ikke setter inn.  Når vi er alene med keeper 3 ganger og ikke scorer blir det tungt å vinne fotballkamper.

Og når SIF har noen enkeltspillere som er meget gode og som setter sjansene sine to ganger går vi til pause med 0-2.

Fokuset i pausen var å ta tak i det positive, og det var masse positivt.  Synes vi virkelig prøver og når vi klarer å produsere så mange store sjanser vil målet komme.  Litt justering på avstander i pausen så skulle vi gå ut med hevet hodet og forsøke å vinne 2 omgang.

Det ble en enda bedre omgang for vår del og vi klarer å score en gang med Shalaw, det var veldig fortjent at Shalaw fikk en scoring da han hadde hatt noen STORE sjanser tidligere.

Vi fortsetter å lage store sjanser med klarer ikke å sette inn flere så det blir tap 1-2 for oss denne gangen.

Det var en flott gutter 13 kamp med stor innsatsvilje, tøffe dueller, bra spill i perioder, vi produserer mange store sjanser.

Men når vi møter et så godt lag som SIF må vi sette sjansene våres.  Skal også sies at SIF har noen meget store muligheter de ikke setter så resultatet er helt greit at SIF vinner men det kunne like gjerne vært 4-4 !!

Vi må bare fortsette å jobbe på treningsfeltet også gleder vi oss til fortsettelsen.  Vi ønsker SIF lykke til videre i sesongen og gledere oss til neste møte.

Gutter 13 spiller sin siste kamp mot Liungen neste tirsdag 8 juni på Åssiden Stadion kunstgress kl 17.30 og tar vi poeng der er vi klarer for å spille i KM serien til høsten.

Oppfordre alle som har lyst til å se Åssias unge fremadstormende helter spille om å ta turen til Åssia banen neste tirsdag.