Kvinnelaget misbrukte mange sjanser, men vant igjen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Jun 2010

Dette ble kvelden hvor vi misbrukte veldig mange sjanser. Et titalls sjanser gikk enten i stanga eller rett på keeper, men vi tok en knepen seier uten å overbevise på gressbanen til Nordre Sande.

Nordre Sande - Åssiden : 1-2 (1-1)

Mål: Andrea Jahnsen 2

Etter en forholdsvis svak og tam 1.omg. hvor vertene leder 1-0, scorer Andrea mot slutten av omgangen etter fint spill.

Pausen ble brukt til å bli enige om en ting: Ta kommando i matchen, og det gjorde vi. I 2.omg. produserer vi 10 store sjanser og heldigvis scorer Andrea midtveis etter nydelig pasning fra Maria Sørå.

Vi vinner med ett mål og gjør en spillemessig bra 2.omg. Det blir seier selv på en litt grå dag og det er bra! Laget er nok også betydelig bedre på kunstgress og vi trenger å trene på gressbanen foran neste kamp!