Åssiden med 4-1 seier over Svelvik

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Jun 2010

Åssiden tok en grei seier over Svelvik lørdag ettermiddag.

På en varm Åssiabane var hjemmelaget best og tok en grei seier med 4-1. Det var en noe tam 1. omgang, Åssiden var klart best første kvarteret og tok ledelsen etter kort tid ved Guvenc. Resten av omgangen var jevn, mens andre omgang styrte Åssiden det meste.

4-1    Ottesen

Laget: Oulie, Oland, Madsen (Flåterud Johansen 45), Hougen, Andresen, Hansen, Buric (Hermansen 65), Cetin, Guvenc, Meyer (Ottesen 55), Lim.

Åssiden startet bra og var gode det første kvarteret og tok ledelsen ved Guvenc. Åssiden senket tempoet og resten av omgangen var jevnspilt med gode sjanser til begge lag. Omgangen endte med en relativ fortjent ledelse til hjemmelaget. Andre omgang var Åssiden i førersetet stort sett hele tiden. Gjesten hjalp til med å sette ballen i eget mål kort tid etter hvilen. Dette etter godt angrep og ett godt innlegg av Lim. Gjestene lagde spenning i kampen ved å redusere til 2-1. Men Åssiden tok seg sammen og puttet på to ganger til. 3-1 ved Guvenc etter ett av mange gode angrep. Ottesen viste stor vilje og fastsatte resultatet med en god headding. Seieren var aldri truet og det var etterhvert et spørsmål hvor stor seieren skulle bli. Selv om Svelvik har gode offensive spillere hadde Åssiaforsvaret god kontroll i andre omgang.

Selv om tempoet i kampen ikke var all verden så var dette et steg i riktig retning og en viktig seier. Laget kontrollerte det greit inn til en fortjent seier som kunne ha vært større.