Åssia 2 med uavgjort mot Steinberg.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Jun 2010

Åssiden 2 tok turen til Steinberg og en hard og ujevn gressbane. Kampen var om ikke vellspilt så underholdende med mange sjanser og mange mål. Kampen ende med poengdeling etter en Steinbergscoring i det 90. min.
3-3  90 min  Steinberg

Laget: Yunus, P. Hougen (Martinsen 30), Hellumsand, Holm, Johansen, Syversen, Dørre (Lundgren 60), Knudsen (Dokken 70), Dokken (Svorkmo 45), Ottesen, Aubert.

Åssiagutta tok turen til topplaget Steinberg og en hard grassbane. Til tross for ujevn og vanskelig bane ble det severdig og spennende kamp.

Åssia tok tak fra start og presset hjemmelaget på defensiven. Spesielt på dødballer var det nære på flere ganger. Og det skulle være en av disse som skulle gi hjemmelaget sin første sjanse. En god og hurtig kontring som hjemmelaget satte kontrollert allene med Yunus. 1-0 til hjemmelaget noe mot spill og sjanser. Åssia fortsatte å satse offensivt og hjemmelaget var farlige med langballer i bakrom eller opp på en sterk spiss. Hjemmelaget var et godt og robust lag med noe kryddret med fart. Dette skapte trøbbel for Åssiaforsvaret ved et par andledninger. Men venstrebenet til Dokken ordnet 1-1 til pause med ett vakkert satt frispark.

Åssia startet noe fomlete i andre omgang og det tok litt tid å få tak på ting. På et innlegg i gjesteboksen så dømmer dommeren, alle tror at han dømmer fordel forsvaret men pluttselig pekker han på straffemerket, straffe til hjemmelaget og det står 2-1.

Åssia ble noe baktunge i denne perioden og legger om til 4 på midten og 2 spisser. Dette ser ut til å hjelpe. Fra 70. minuttet dominerer de stripete fullstendig og skaper sjanse på sjanse. En god Syversen setter to stk baller i nettet og Åssiagutta i ledelsen. Åssia fortsetter å kjøre på, samme Syversen er nære på tre ganger og burde avgjort kampen. Aubert har gode sjanser blandt annet en klokkerent på innsiden av stanga. Åssia burde og skulle avgjort kampen i denne perioden. Hjemmelaget gir derimot ikke opp og får utelling i siste minutt. På overtid har også de en i stanga. Dermed ender kampen med uavgjort 3-3 i en kamp som kunne gå begge veier, men hjemmelaget har all grunntil å være meget fornøyd med ett poeng.