Gutter 13 klare for KM serien til høsten!!!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Jun 2010

Gutter 13 er klare for KM serien til høsten der vi møter de 3 beste fra begge 1 divisjons avdelingene nå i våres. En av målsettningene for årets sesong er da klart!!

Vi møtte Liungen i vår siste kamp hjemme på Åssia Stadion i går, tirsdag kveld.

Det var en tent spillegruppe som skulle ut og bevise at vi har noe i KM serien til høsten og gjøre.   Vi hadde til denne kampen Richard og Sondre ute av spill av forskjellige årsaker så vi måtte komponere sammen et nytt forsvar.  De som da fikk sjansen klarte seg utmerket!

Vi starter kampen forrykende med bra balltempo, gode forflyttninger, bra aggresivitet og trøkk i spillet vårt.  

Detaljene om målscorere og assist kommer jeg tilbake til da kladdelappen på dette er på mystisk vis borte:)

Men vi leder veldig fortjent 4-0 til pause!  I pausen snakket vi om at dette var OK men hvis vi kunne på enda større balletmpo og få "vridd" spillet vårt ville dette bli meget bra.

2 omgang blir en transport etappe der vi scorer 5 ganger til!   Men vi slipper inn 4 helt unødvendige mål, der vi glipper i konsentrasjonen. Merkelig at vi klarer å slippe inn 4 mål i en kamp som vi dominerer slik.

Laget i går:  Eirik J, Eirik M, Kapser, Martin, Markus, Qais, Adnan, Eirik S, Sebastian, Shalaw, Bizaf.  Innbyttere:  Petter, Arbias, Niklas

Nå skal vi spille Vestfossen Cup til helgen 12-13 Juni så går vi inn i en periode i sommer der vi skal trene godt og mye!  slik at vi er godt forbredt til høstens KM serie.

Benytter også anledningen til å ønske alle Åssia lagene lykke til i innspurten av vårsesongen og en god sommer. 

Sees på banen, det er der utviklingen skjer!!!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.