Viktig og fortjent seier på Nedre Eiker stadion.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Jun 2010

To målscorere ved Meyer og Lim.

Åssiden tok en viktig og fult fortjent seier på Nedre Eiker Stadion mot Mjøndalen 2.

MIF mønstret et ung men godt lag denne lørdagen men ble for lette mot gjestene fra bydelen. Åssiden avgjorde kampen første 30 minuttene av andre omgang, da hadde værtene lite å by på og Åssiden gikk opp i en 4-1 ledelse.

2-4  78 min  MIF

Laget: Oulie, Oland, Madsen, Hougen, Andresen, Buric (Hermansen 55), Cetin, Hansen, Guvenc, Meyer (Ottesen 70), Lim (Aubert 80).

Kaptein Hougen viste muskler.
Åssiden viste muskler mot et ungt MIF lag og tok en fortjent seier. Åssiden var det dominerende laget stort sett hele kampen. Selv om MIF satte inn et forsøk på sluttspurt og fikk en goal mot slutten var seieren aldri truet.

Åssiden tok raskt tak i kampen på en flott men regntung Nedre Eiker stadion. Selv om de første 10 var jevnspilt hadde Åssidenforsvaret god kontroll. Åssiden satte opp tempo og tok kontrollen på kampen. Etter 22 minutter tok Åssiden ledelsen etter å ha trykket de brune bakover på banen. Et godt gjennomspill av Hansen til Lim. Lim fosset forbi backen. Et godt og hardt innlegg som keeperen fikk hendene på men måtte gi rettur. Guvenc var frempå og kunne pirke ballen over streken. Åssiden kontrollerte i denne perioden. Mot slutten av omgangen presset gjestene på og hjemmelaget hadde mer enn nok med å forsvare seg. Etter noen dødballer lyktes Åsssiden igjen. En corner som ble lagt ut igjen til Andresen, et langt innlegg på bakre som Hougen fikk headet inn i feltet. Der var Meyer flott frempå og banket ballen i mål. En meget god avslutning av Meyer.

Åssiden kontrollerte det hele, men det skulle glippe en gang. Et unødvendig balltap på egen halvdel. Gjennomspill på kanten, som hadde en odør av offside, godt innlegg og ballen bak en sjanseløs Oulie. Det var i siste sekund før pause og det var kamp igjen.

En god Madsen tapte bare èn duell.....
Andre omgang var det stort sett enveiskjøring første halve timen. Åssiden la på til 3-1 ved Lim. Et god angrep der Åssiden står bra opp, Cetin vinner duell. Hansen innlegg som Meyer header i stolpen, Lim er våken og setter returen i mål. Godt angrep med bra ettertrykk. Noen få minutter senere avgjør Åssiden kampen. Guvenc drar enkelt forbi backen og setter ballen i nærmeste hjørne. Åssiden trekker seg litt tilbake på banen og gir noe av initiativet til bruntrøyene. Men de skaper ingen ting av betydning. Men unge Madsen skulle tapen en duell i denne kampen. Headingen fra mifspilleren sniker seg i mål via stolpen. Åssiden ligger fortsatt lavt og kontrollerer greit inn en fortjent seier.

Åssiden tok ikke bare en viktig seier men en seier på bortebane. Det var en godt gjennomført kamp. Vi vinner fortjent men den viser også at det er noen ting å jobbe med. Målene mot kan og bør vi unngå, MIF har ikke mange sjansene men allikevel scorer de to stykker. Men vi vinner på bortebane og bryter en barriere som gir selvtillit.