Stang ut for ÅIF G16

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Jun 2010

Etter sist kamp hvor vi følte oss snytt mot poeng for Godset skulle vi kjempe mot Konnerud om 3 poeng. Dessverre ble det stang ut denne kampen også. Det stod 0-0 til pause og etter 80 min 2-0 til gjestene fra Konnerud.

Etter en vårsesong som har variert mye i resultater og prestasjoner var det i dag en ny mulighet til å prestere på fotballbanen igjen. Dagens gjester var Konnerud som vi tapte for i en treningskamp i vinter og vi var interressert i og revansjere dette tapet.

Dagens tropp:

Snorre, Markus, Seb, Boldt, Brenne, Korsbøen, Nico, Eldin, Thomas G, Klev, Hasan, Daniel, Per, Hamno, Arbab, Monsen.

Gutta var toppmotivert og vi var sultne på en 3 poenger for det er vært lenge siden sist seier.

1.Omgang

Vi åpner omgangen bra med godt pasningsspill og topp innsats. Vi spiller kontrollert i gang fra egen keeper og setter opp gode overtallssituasjoner gang på gang. Dette gjør at vi spiller ut Konnerud ved flere anledninger, men vi sliter i siste tredjedel av banespillet med å finne de avgjørende pasningene samt at avslutningene ikke var gode nok.  Konnerud ligger lavt i banespillet og var farlige når de bryter våre angrep. De lå kompakt og lavt med midtbanen og når vi gjorde ukloke valg brøt de og spilte hurtig i lengderetningen. Stort sett klarte vi å demme opp overgangene med godt forsvarsspill, men de kom til to gode sjanser på overganger og var konstant farlige på cornere da vi er upresise i mann mot mann situasjoner. Vi på vår side kom til flere gode sjanser, men mangler selvtilliten og besluttsomhet foran kassa. Sitter likevel igjen med en god følelse til pause at dette er en kamp vi skal vinne.

I pausen gjør vi noen bytter, men er enige å fortsette arbeidet, innsatsen og de gode prestasjonene med ball og øke hurtigheten i pasningsspillet.

2.Omgang

Vi trenger litt tid for å komme tilbake i rytmen, men etter hvert finner vi tilbake til pasningsspillet, men det holder ikke samme kvalitet som i første omgang og Konnerud fremskaper flere brudd i andre omgang da vi velger mer uklokt i andre omgang.  1-0 til Konnerud kommer etter en situasjon der vi har 4 gode muligheter til å avklare, men alle forsøkene på avklaring går ikke lenger enn ca 7.3 meter. Konnerud legger ut på kant for så å legge inn der en Konnerud spiller for stå umarkert og prikke inn 1-0.  Vi gir oss ikke og jager utligning og sender flere og flere spiller fremover i banen. Rett føre slutt bryter Konnerud et angrep og kjører overgangen hurtig ut på kant, vi er ubalanse bakover og de vrir inn til en umarkert Konnerud spiller som legger ballen i en flott bue over Markus. En meget god prestasjon av Konnerud sin spiller.

Med dette ebber kampen ut og vi går på nok bittert tap da vi føler at vi ”styrer” kampen i 70 av 80 min, men er for dårlige og lite kyniske for egen og motstanderens 16 meter. Dette gjør at Konnerud tar med seg 3 poeng opp til høyden.

Vi står ovenfor en tøff innspurt i vårsesongen med ny kamp tirsdag mot Vestfossen borte, Fredag borte mot Svelvik (utsatt kamp), søndag borte mot Ros (utsatt kamp) og siste seriekamp til tirsdag mot Åmot.

Vi ønsker Konnerud lykke til videre denne våren og krummer nakken og gir oss aldri og jakter nye gode prestasjoner og opplevelser til tirsdag.