4. seier på rad for kvinnene!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Jun 2010

4-3 i Hjemmekampen mot  Hole/Haugsbygd 14.6.2010. Den fjerde seier på rad kom på en regnfull dag.

Bilde: To av målscorerne, Carina og Ida.

Etter en treg start hvor Hole scoret etter 2 minutter, ble vi presset tilbake i banen første halvtimen og de hadde flere gode sjanser. Vi kontret bra og hadde 3 klare målsjanser i 1.omg. Vi tar mer tak i midtbanen det siste kvarteret,  scorer ved Ida Nanger og går til pause noe heldig med 1-1.

I pausen er trener´n klar på at vi prestere et godt stykke unna vårt beste nivå og må gjøre noen endringer. Laget som går ut i 2.omg.har et høyere tenningsnivå, vilje og presisjonsnivå. Vi tar tak og fører kampen og Rebecca scorer på skudd fra 16 meter til 2-1. Halvveis i omgangen løper Andres igjennom, runder keeper og scorer sikkert til 3-1 etter en krempasning fra Mirjam. Litt senere utnytter Hole en miss i vårt forsvar og dermed 3-2. Siste 20 minuttene bølger det frem og tilbake men Carina forfølger et oppspill fra Hero og scorer  4-2. Hole presser på mot slutten og de får 4-3 sju min.før slutt. Vi vinner 4-3 og er veldig fornøyd.

Oppsummert: En under middels 1.omg og som vanlig er vi best i 2-omg, hvor vi har 7 klare målsjanser og scorer på 3 av dem.

Mål: Ida Nanger, Rebecca Pettersen, Andres Jahnsen, Carina Fredriksen.