Det skal love bra for rek.laget. Det er på tide å vinne fotballkamper. Prestasjonene så langt har variert og vi har savnet det helt store.

Ville MIF 3 få revansj for MIF 2 tapet i helgen?

3-1  49 min  MIF
3-2  65 min  MIF
4-2  90 min  Dørre

Laget: Yunus, Martinsen, Hellumsand (Martin 45), P. Hougen (Syversen 2), Johansen, Dørre, Hermansen (Hellumsand 65), Knudsen, Dokken (Olsen 15), Ottesen, Aubert.

Allerede før kampen er kommet skikkelig igang forsvinner Peter ut med kjennig av lyskestrekk. Poteten Syvert stepper inn som stopper, noe som senere skulle vise seg og lede til et flott gjennomspill av Alex, benken roper at Syvert skal ta med indreløper i medløp- men han legger det døve øret til og finner Alex,Alex som scorer sikkert alene med keeper. 1-0.

Etter 15 minutter forsvinner Dokken med smerter på utsiden av lårmuskelen/hofte. Dan stepper inn og leverer som alltid.

Kampen er ikke den helt store og motstanden er kanskje litt bedre enn antatt, men vi kan kreve at vi skal dominere mer av banespillet. Men etter 38 minutter kommer det et mønsterangrep regissert av den offensive backen Martinsen som treffer Herman med ett hardt og presist innlegg som Herman bare kan dunke i kassa. 2-0. Artig å se at Beckham curlerne også fortsett kan nytes på åssia banen.

I mellomtiden har Yunus vartet opp med den ene klasseredningen etter den andre. Slapt forsvarspill gjør at Yunus må i aksjon på 3 hundre prosents sjanser, sågår en dobbeltredning på den siste.

Vi leder komfortabelt til pause noe som vi kan takke en meget god Yunus for.

Andre omgang starter bedre og vi øker til 3-0 allerede etter 3 minutter . Dørre tar et frispark som finner Hernan. Herman header i tverrliggeren, men plukker selv opp returen og scorer enkelt fra 2 meters avstand.

Nå tror alle gutta at seieren er i boks og tenker kun på hvor stor den skal bli!

Men det er farlige tanker når man møter lag som ikke gir seg så lett. Vi prøvde å kontake legenden A. Scheie for å få hans uttalelser om en 3-0 ledelse var en farlig ledelse eller om kampen var kjørt. A. Scheie var dessverre ikke tilgjengelig med en gang og innen A. Scheie hadde svart hadde MIF redusert 1 gang..

Alex får seg en smell og må ut. Innkommer en iskald Jostein. Hvordan skal kubbe leggene og lårene takle dette?

20 minutter ut i andre omgang skulle det bli skikkelig kamp igjen. Vår høyreside blir totalt overspilt. Yunus må gi retur og ÅIF forsvaret sover. Plutselig er en komfortabel 3-0 ledelse skrumpet inn til 3-2. MIF har fått blod på tann og vi blir presset bakover .

Som ikke dette skulle være nok begynner Dørre å slite med låret sitt. Siden alle innbytterne er for lengst brukt opp må han stå på vingen ut kampen.

Men vi slår tilbake når vi har fått samlet troppene. Vi skaper noen store sjanser, men avgjør ikke kampen før i den 90 minutt når vi setter vår fjerde scoring, ved Dørre, og kan innkassere 3 velfortjente og hardt tiltrengte poeng.

Kampen innholdt varierende prestasjoner som gjør at MIF er med og kan komme tilbake i en kamp som budre vært avgjort til pause.