Bra kamp men ingen poeng mot Jevnaker.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Jun 2010

Åssiden fikk en utfordrende inngang mot JIF kampen. Oulie ble innkalt til jobb i helgen og med backupèn også ute, måtte ledelsen finne andre løsninger. En telefon til gode og alltid villige Ronny Hvambsal løste utfordringen. Etter iherdig jobbing og raskt svar av Ronnys forrige klubb DFK så ble Ronny spilleklar for Åssiden. Ronny stod som alltid trygt og godt men kunne ikke hindre tap for de Blå/hvite. Kampen endte med 1-2 tap for JIF.
Seriekamp 3. div. 
Jevnaker - Åssiden  2-1 
1-0  6 min  JIF 
1-1  55 min  ÅIF 
2-1   75 min JIF 

Laget: Hvambsal, Oland, Hougen, Madsen, Andresen, Hansen, Cetin, Hermansen, Guvenc, Meyer, Johansen.

Det var ventet en tøff og vanskelig kamp som alltid mot jevnaker på Jevnaker stadion. Det ble en tøff kamp, med til tider gode prestasjoner av blå/hvit. Men til tross for gode prestasjoner ble det ikke poeng.

JIF åpnet best og får uttelling allerede på første mulighet. JIF utnytter en mulighet ved at forsvaret sideforskyver for mye og åpner mellom back og stopper. Åssia rekker ikke å tette hullet og JIF spiller gjennom. JIF spilleren gjør ingen feil allene med Hvambsal. Og JIF i ledelsen allerede etter 6 minutter. Vi blir nok en gang straffet for en enkel feil. Åssia tar etterhvert over og styrer stort sett alt ute på banen. men sliter med å skape de helt store sjansene. Blir for unøyaktige i sluttfasen mot et godt JIF-forsvar. Åssia skulle allikevell få en kjempesjanse etter innkast, men avslutningen går i nettveggen. Slike sjanser må settes skal vi ta poeng på bortebane.

Andre omgang dominere Åssia i starten. Guvenc presser JIF-forsvaret til feil og vinner ballen. Guvenc finner Hansen, et godt innlegg heades sikkert i mål. Nå styrer Åssia totalt og skaper sjanser, store sjanser. Men igjen avslutningene er ikke gode nok. Vi får ikke ønsket utelling på store sjanser. Dette gjør at vi mister noe av initativet. JIF kommer til noen muligheter som Hvambsal tar seg av. Etter en god redning kontrer Åssia og er allene med JIF keeperen, nok en gang er avslutningen for svak. Guvenc er igjennom etter frispilling av Knudsen, enda en gang får vi ikke resultat. JIF kontrer men Åssiaforsvaret er i balanse. JIF utnytter igjen en feil ved at forsvaret ikke klarer å tette rommet mellom stopper og back. Spiller igjennom men Hvambsal er på ballen. Ser ut som Hougen har kontroll men nøler. Dette er nok til at JIF spilleren er først på ballen og 2-1 til hjemmelaget. Åssia satser offensivt og legger om til 3 bak og 4 forran uten at det hjelper på resultatet.

Åssiden viser at formen er til stedet men klarer ikke å utnytte et spilleovertak og store sjanser. Viser at vi må ha mange sjanser for å score, samtidig må vi luke vekk enkle feil bakover. Det kan ikke gjøres feil i begge ender, da blir lite med poeng. Men laget gjennomfører en kamp som vi bør ta poeng med hjem. Eneste som gjelder er å jobbe videre og rette på feilene. Laget har en oppadgånde formkurve og vi gleder oss til neste kamp.

Vi ønsker å takke Hvambsal som er sporty og positiv og hjelper oss i en vanskelig situasjon. Han oser av rutine og gjør en meget god kamp, bare synd at vi ikke får resultatet med oss. Vi ser positivt på fremtiden, og neste kamp går på åssiabanen.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.