Interkrets kamper til høsten for juniorlaget!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Jun 2010

Vi fikk det ene poenget vi trengte mot Godset i en utrolig spennende kamp som endte 4-4!

Kampen startet med et visst godset press med et par sjanser, men vi var farlige på kontringer Og fikk etter hvert flere muligheter. Gleden var stor da Dan satte inn 1-0 alene med keeper.

Kampen bølget litt fram og tilbake etter scoringen, men da Sif fikk 2 kjappe scoringer ble det en liten nedtur. Da de i tillegg scorer 3-1 rett før pause skjønner alle at det vil bli en tøff oppgave med å skaffe seg det nødvendige poenget. 2 av scoringene kommer igjen etter cornere etter dårlig avklareringer. Det må også nevnes at 2 av Sif sine scoringer kom fra en eks Åssia spiller!

I pausen gjør vi et par bytter samtidig som vi  fokuserer på beinhard jobbing og ikke minst det å ha true på at dette kan gå.

2.omg er mye mer jamnspilt enn den første og vi skaper et visst trykk på sif og skaper et par sjanser før reduseringen til 2-3 og etter hvert 3-3 kommer.

Vi har et par kjempesjanser på stillingen 3-3, men ballen ville ikke inn.

Det skal også sies at sif hadde sine sjanser.

Dommertrioen hadde lagt til 3 min og da Sif gikk opp til 4-3 på overtid var det ikke mange som trodde vi skulle klare det, men med en gjeng som ikke ga opp og en meget offensiv back/Delphe ble det mål på overtid av overtid! HERLIG!

Tror det er lenge siden man har sett slike jubelscener på Åssia banen, og kampen ender heldigvis uavgjort og vi får det nødvendige poenget vi trengte.

Glimrende innsats/jobbing fra alle nytter, samtidig som vi vet at vi alltid vil skape mål og målsjanser. De ting som vi bør bli bedre på tar vi seinere!

Etter en god vårsesong så synes jeg absolutt at vi fortjente plassen til høsten’s Interkrets kamper.

Det må også nevnes at junior 2 blir nr 4 eller 5 i 1.div. Dette er også veldig bra, slik at vi går en utfordrende høst i møte både for gutt og juniorspillere og forhåpentligvis 1.div spill.

Endelig var marginene på vår side og denne gangen gikk det utover Hønefoss BK som har slått oss på målstreken flere ganger før.

Åssiden som breddeklubb viser da at det går an å matche seg mot juniorlag fra tippeliga/adecco klubber!

Vi trener for øvrig 2 uker til før en velfortjent sommerferie!

Laget: Yunus –Lars Håkon – Thomas –Espen W – Robin D, Andreas – Simen – Espen H – James - Dan,  Hasan.

Innbytte: Håkon 45 min, Delphe 45 min, Martin 25 min (Steffen)

Målscorere: Dan, James, Simen og Delphe