Seier i viktig kamp!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Jun 2010

Åssiden og Modum møttes i viktig kamp lørdag. Dette var en svært viktig kamp for begge lag. Modum kunne med seier stikke ifra og få heng på lagene over, mens Åssiden måtte ha tre poeng for å ikke henge for langt bak. Åssiden var det beste laget og kunne ta tre viktige poeng på en solfylt åssiabane.
Seriekamp 3. div.
Åssiden - Modum  1-0 (0-0)
1-0  85 min  Guvenc

Laget: Oulie, Oland, Hougen, Madsen, Andresen, Hansen (Knudsen 75), Cetin, Hermansen, Guvenc, Ottesen (Olsen 70), Lim.

Det var nærmest en cupfinale for begge lag denne kampen. Dette preget også oppgjøret på en strålende varm sommerdag. Det var klart at taktikken til Modum var å slå langt og satstae på å få dødballer. Der viste vi at de er gode. åssiden stryrte det meste i banespillet men ingen av lagene produserte gode sjanser. Åssiden skulle allikevel få den største. Hermansen ble felt i en relativt ufarlig posisjon på vei ut av 16 meteren. Straffe til hjemmelaget. Åssialaget benytter sjansen til å få flytende påfyll i varmen. Guvenc tar atraffa men setter den på innsiden av stolpen. det ver det som ble skap av sjanser i første omgang. Lagene kan dermed gå til pause med 0-0.

Andre omgang ble ikke stort bedre når det gjalt sjanser. Modum skaper en sjanse på corner. Lim står vellplassert og redder nærmest på streken. Åssiden få en overgangsmulighet. Artisten Oland slår en fantastisk 50 meter crosser med strak rist. Guvenc tar imot og tar med seg ballen. Guvenc runder keeper og scorer enkelt, 1-0 til hjemmelaget. Dette skjer i det 85 minutt. Dommeren legger til 4 minutter. Modum sattser alt på å få dødballer. Hjemmelaget står i mot og får noen gode overganger. Innbyyter Olsen får en stor mulighet som hadde fortjent en bedre skjebne.

Det ble 3 poeng og nullen bak, godt som gull på en solfylt dag.