Siste rek kamp for vårsesongen var bortekamp mot fryktede og hjemmesterke Haugfoss. De var ubeseirede hjemme og det var en stor utfordring som stod i veien for sprudlende unggutter iblandet noen eldre rutinerte herremenn.

Jr laget hadde levert en fin avslutning på våren og kvalifisert seg for interkrets serien til høsten. Gratulerer!

0-2  60 min  Steffen

Laget: PG, Simen (Knut Øivind 60 min), Jørgen, Peter, Robin, Espen, Håkon (Simen 45min), Victor, Dan (Tobias 860 min), Hassan, Steffen.

Vi satset på at unggutta kunne stille mannsterke med smilet og overskuddet inntakt.

En meget fin sammensetning på laget viste seg å være god som gull.

Første omgang var preget av slurvete mottak og pasninger grunnet glatt bane og ball. Vi skaper kun ett par store sjanser, men hjemmelaget slippes ikke til en eneste gang.

I pausen blir det tatt tak i noe slurvete spill offensivt, litt for lavt press og samtidige forsterke den gode defensive jobbingen på alle mann..

Vi har full kontroll, men i andre omgang må vi stå høyere og stress motstander mer. Skape bruddsitusjoner høyere i banen og ha større tempo i angrepsspillet vårt.

Som sagt så gjort. Hjemmelaget fikk nok å bryne seg på. Stor fart i angrepsspillet og vi skapte mange sjanser.

Vi tar ledelsen 1-0 etter et meget bra angrep som blir dratt opp på vår venstre side. Steffen slår inn mot første stang. Der dukker Dan opp og setter ballen kontant i MÅL.

Et herlig angrep, som krones med et kanonløp og en herlig scoring! Dette skulle A-gutta sett. Helt etter læreboka og akkurat som vi vil ha det gjort med hurtige vinger.

Vi er på gang og dominerer kampen totalt og mål nr 2 er like fint. Steffen får stå umarkert på bakre og dundre inn 2-0 MÅL.

Resten av kampen var en parademarsj mot sol og sommerJ

Litt urutinerte i innleggsfasen og i plassering i boks forhindret flere mål. Men vi er meget godt fornøyd!

En meget godt gjennomført kamp offensivt og ikke minst defensivt. Alle mann bidro, men Robin stod frem som en meget god venstre back. Simen som kommer inn etter pause, styrer midtbanen fullstendig. I tillegg er Dan i form.

Utrolig morsomt å avslutte våren med :

-3 poeng

-0’en

-2 flotte scoringer

Ta vare på formen og tren godt i sommer så vil høsten bringe mange gode øyeblikk for Jr+rek+A laget.

PS!! Hjemme mot MIF 3 kom undertegnede i fare for å skrive ned feil målscorer. Dørre fikk kreditert målet, men målscoreren var selvsagt Dan. Rett skal være rett.