A-laget tapte hjemme for HBK II

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Jul 2010

Åssiden klarte ikke å tukte HBK II hjemme på Åssiabanen mandag kveld. Et godt HBK lag vant 4-1 etter 2-1 til pause. Åssiden hang bra med i spillet men sleit med å skape gode sjanser i andre omgang.

Åssiden hadde mulighet til å tette luken frem til lagene forran på tabellen men lyktes ikke mot et sterkt HBK II lag.

1-4  75 min  Jensen

Laget: Oulie, Oland (Andersen 82 min), Madsen, Hougen, Andresen, Hansen, Cetin, Knudsen (Olsen 75 min), Guvenc, Ottesen, Hermansen (Johansen 80 min).

Åssiden prøvde men strakk ikke til.
Åssiden åpnet godt mot HBK og var best i første kvarteret. Hjemmelaget tok ledelsen ved Ottesen etter godt angrep. Ett fint gjennomspill av Hermansen til Ottesen. Ottesen runder keeper og setter ballen kontrollert i goalen. Men bare et par minutter senere svarte gjestene. En feil i forsvaret som gjestene utnyttet bra. En god Daboe satte hodet til på innlegget.

Nok en feil ble omsatt i ledermålet til HBK etter 38 minutter. Åssiden har innkast og full kontroll. Et svakt mottak og gjestene satte fart mot mål. Et godt innlegg satte Hougen i eget nett. Før dette hadde hjemmelaget et par gode sjanser til å øke til 2-0 men nok en gang ble dette spolert pga svake ferdigheter i mottaket. Gjesten hadde sjansen fra 11 meteren men Oulie redder.

HBK leder dermed 2-1 til pause. HBK setter opp tempo i andre omgang og avgjør kampen med å sette den tredje bare tre minutter ut i omgangen. Di Vita Jensen setter punktum i det 75 minuttet. Åssiden hadde ikke kretfter eller ferdigheter til å sette HBK ubder press i andre omgang. Gjestene skapte heller ikke mange sjansene men kontrollete det hele etter 1-3 målet. Den store forskjellen på lagene var målscorerne Daboe og Jensen. Åssiden hang ok med spillemessig men har ikke spillere eller ferdigheter som HBK hadde.

Åssiden klarte ikke å benytte sjansen til å kutte ned forspranget til lagene forran. Vi går en tøff høst i møte men skal stille godt forberedt! Spillere, trenere og støtteapparat tar en velfortjent ferie.