Seier til A-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Aug 2010

Johansen på backen, en god kamp.
Åssiden møtte ROS på Røyken stadion mandag kveld. Det ble en konfortabel 2-0 seier til Åssiden.  Åssiden hadde ballen svært mye men hadde noe problem å omsette ballinnehav og sjanser til resultat. Etter spill og sjanser burde seieren vært mye større, men 3 poeng, nullen bakover og ingen skader var det viktigste i denne kampen.
Seriekamp 3. div.
ROS - Åssiden  0-2 (0-1)
0-1  12 min  Lim
0-2  55 min  Hansen

Laget:Oulie, Oland, Hougen, Madsen, Johansen, Knudsen (Hermansen 60), Cetin, Hansen, Meyer (Guvenc 45), Ottesen (Walseth 65), Lim.

Lim ordner 1-0.
Åssiden tok raskt tak i kampen og dominerte stort første 30 minuttene. Allerede etter få minutter burde Åssiden tatt ledelsen. Meyer drar seg fint forbi backen og er allene med keeper, men skuddet går like utenfo. Men det skulle ikke gå lenge før gjesten tok føringen også i målprotokollen. En sprudlende Lim på venstre hadde få problem mot backen. Lim dro seg fin forbi og gjorde det Meyer ikke gjorde, nemelig å sette ballen i mål. En fortjent ledelse til gjestene. Åssiden fortsatte å dominere og ROS var knapt over midten i denne perioden. Men klarte ikke å utnytte overtaket til å sette flere baller i nettet. Siste 10-15 minuttene slakket Åssiaspillerne av på tempoet og ROS kom mer med uten å skape farligheter.

Andre omgang fortsatte Åssiden og føre spillet. Omgangen var ca 10 minutter gammel da Hansen øke ledelsen til 2-0. Med en følsom lobb med sin "følsomme" høyrefot. Åssiden kontrollerte det aller meste og burde økt ledelsen med flere mål. ROS var stort sett ufarlige fremover men forsvarte seg godt. I de siste minuttene slapp Åssiden presset og ROS kom til ett par gode muligheter men Oulie og resten av forsvaret tok det som kom relativt greit. En viktig og fortjent seier til blå/hvit i anledningen i rødt. 3 poeng, nullen og ingen skader var det viktigste og det gikk greit.