Flott opphenting og seier 4- 3 mot Ørn Horten i høsten første interkretskamp for Juniorlaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Aug 2010

Det var en kamp hvor Ørn Horten kom best i gang de første minuttene, men etter hvert tok vi over og spilte god fotball og tok en fortjent ledelse med scoring av Dan etter en flott pasning av Simen. Etter dette produserte vi en del sjanser som vi bør score på.

Derfor var skuffelsen stor da Ørn reduserte rett før pause på et frispark.

I pausen ble vi enige om å finne tilbake til den flotte halvtimen i 1.omg, men det skulle vise seg at dette ville ta tid!

Begynnelsen av 2.omg var ikke god og Ørn var det beste laget og puttet 2 mål og det så ut som at ingen hadde tro på poeng.

Håp ble det da Lars Håkon fyrte av med venstre beinet og traff en Ørn spiller og reduserte til 2-3 ca 15 min før slutt.

Et helt annet Åssiden lag fremsto  de siste 15 min, god bevegelse, bredde i spillet, vant dueller både på midtbanen og ikke minst fikk vi flyttet forsvarsleddet høyere opp på banen.

Sjanser ble produsert og utligningen kom etter et flott innlegg fra Lars Håkon til Thomas som bredsidet inn til 3-3 rett før slutt.

Alle trodde dette ville bli sluttresultatet, men vi fikk et frispark på overtid hvor Simen slår inn i feltet og vi fyller på med spillere som forstyrrer keeper nok til at den går inn.

Seier 4-3 og en herlig opphenting!

Laget: Yunus – Ruslan – Thomas – Espen W – Delphe – James – Simen – Andreas – Espen – Dan og Hasan

Innbytte: Valdi – Lars Håkon (Tobias)

Mål: Dan – Lars Håkon – Thomas og Simen.